facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza Solli Plass

Peppes Pizza Solli Plass
"Peppes Pizza Solli Plass serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en herlig pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg."
Adresse: Henrik Ibsens gate 100 , Oslo 0255, NO
Telefonnummer: 22 22 55 55
By: Oslo
Rute: Henrik Ibsens gate 100
Postnummer: 0255


åpningstider

Mandag: 13:00-23:00
Tirsdag: 15:00-23:00
Onsdag: 15:00-23:00
Torsdag: 15:00-23:00
Fredag: 15:00-00:00
Lørdag: 13:00-00:00
Søndag: 13:00-23:00


relaterte søk: peppes solli bowling, peppes pizza skøyen, peppes pizza meny, peppes pizza hauketo, peppes pizza oslo, peppes pizza nydalen, villa paradiso solli, peppes pizza røa
Anmeldelser
De serverte to av hovedrettene 10 min før siste mann fikk sin hovedrett. Forretten som ble bestilt fikk vi ikke før etter pizzaen, så den ble sendt tilbake. Brusen hadde nesten ikke kullsyre og Parma salaten hadde tre biter med skinke i seg. Pizzaen var god, perfekt stekt og salaten så fresh ut. Servitørene var hyggelige og prisene var Ok.
Eva! Hun er rå, hva andre har opplevd kan ikke jeg si noe om. Men har hatt min erfaring på andre Peppes! Her var det kjempe bra, maten og servicen helt på topp! Takk Eva du fortjener flere tomler opp!
Pizzaen var litt seig. Vi hadde bestilt pepperoni og skinke, men hvor ble skinken av? En kjedelig opplevelse. Her må peppes skjerpe seg, mange bedre alternativer i byen.
Kjerring som servitør Eva, frekk service. Pizza var ikke stekt. Fikk kjeft servitør da vi brukte mobil. Fikk ikke fat, og flue i brusen.
Sein levering av mat, lunken pizza når den endelig kon. Glemte dressingen. Regningen var riktig.
Servitøren. Eldre dame. Mørkt hår. Utrolig frekk.
Bestilte mat levert på døren. Tok 80 minutter å få to kalde pizza med tynn og seig bunnden italienske delte seg i to. Den italienske var heller ikke skåret opp. Mye salami, men nesten ingen av de andre ingrediensene på pizzaen. Synes det kan være fint å sende med servietter når man betaler 600 kroner for mat. Bestiller nok ikke herfra igjen.
Vi betaler for pizzabuffet til 6 mennesker og det er det nesten tomt for pizza. Bare noen få stykker biff og pepperoni igjen. Så er det bare 2 stykker pepperoni igjen, som åpenlyst ingen vil ha. Så sitter man lenge og venter og tilslutt spør man: Er det bestilt noe? Svar: Nei, var det noe spesielt? Jeg: tja... Noe annet enn pepperoni? Damen er veldig snurt. Etter en stund kommer det en veldig liten pizza ut, vanlig pepperoni pizza, men uten pepperoni! Hun sier det er en "spesialbestilling" ! Det er nå tilsammen 15 mennesker i lokalet, som alle sitter og venter på at damen skal føre en eller annen prinsippsak.... Først da de to, gamle pizza stykkene de som var det da vi kom inn er spist opp, setter hun nye i bestilling. De som kom sist inn i lokalet merket muligens ikke stor forskjell, men vi som kom inn først, ble av tidsnød tilslutt tvunget til å forlate lokalet uten å ha fått verdi for pengene. Håper ledelsen roterer personellet! Sønnen min fortalte at "samme damen var der sist også, i bursdagen til xxx og da var det også tomt for pizza". Merkelig at ingen har rapportert om denne damen før?
God pizza, men slitsomt med servitør som hele tiden glemmer drikke bestilling og rømme dressing.
Maten var ok. Servitøren Evaoppførte seg som en småbarnsmor vi fikk ikke lov til å puste le snakke eller være på mobilen
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Peppes Pizza Solli Plass med offentlig transport


Solli 50 meter
12N
30
30N
31
Solli 50 meter
12
13
Solli 130 meter
21
Observatoriegata 180 meter
21
Inkognitogata 200 meter
11

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peppes Pizza Solli Plass.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Henrik Ibsens gate 100 kart bykart, satellitt visning. Peppes Pizza Solli Plass adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peppes Pizza Solli Plass. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peppes Pizza Solli Plass med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler