facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oppegård Sushi & Wok

Oppegård Sushi & Wok

Info

Oppegård Sushi & Wok

Historie

Velkommen til Oppegård Sushi & Wok.

Oppegård Sushi & Wok ble etablert siden 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og sosialt matopplevelse i Oppegård og omegn.

Vi setter høy fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser, kjøkkenet tilbyr bred utvalg av spennende retter fra det asiatiske kjøkkenet og sushi.

Vi legger vekt på å gi våre gjester en matopplevelse av høy kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller takeaway.

Besøk oss gjerne på vår nye hjemmeside www.oppegardsushiwok.no
Vi ønsker De velkommen til oss!



"Oppegård Sushi & Wok ble etablert siden 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og sosialt matopplevelse i Oppegård og omegn.Vi setter høy fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser, kjøkkenet tilbyr bred utvalg av spennende retter fra det asiatiske kjøkkenet og sushi.Vi ønsker De velkommen til oss!"
Adresse: Skiveien 211, 1405 Oppegård
Telefonnummer: 66994490
on.kowihsusdrageppo@tsop
By: Oppegård
Rute: Skiveien 211
Postnummer: 1405


åpningstider

Mandag: 11:00 - 21:00
Tirsdag: 11:00 - 21:00
Onsdag: 11:00 - 21:00
Torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 11:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: oppegård sushi house, eden oppegård, sushi oppegård senter, myrvoll sushi, sushi house oppegård meny, chill sushi & wok, sushi kolbotn, ny sushi oppegård
Nærliggende lignende selskaper
Wasabi Restaurant Tårnåsen Wasabi Restaurant Tårnåsen 6 km Beklager Wasabi, men nå har jeg fått nok. Sushi'n er god, men mottakelsen av den voks...
Anmeldelser
Koselig og fint sted med god service. Det serveres thai, kinesisk og japansk, men ingen av disse lages spesielt bra. Thai-rettene er tamme fant ikke en eneste fersk chili, de kinesiske er standard vestlig orientert, mens sushien er helt ordinær. Sljønner ikke at dette stedet som er drevet av vietnamesere ikke kan lage vietnamesisk mat, som etter min mening er blant verdens beste kjøkken.
Synes at Oppegård Sushi og Wok har tapt seg, de leverer ikke lenger maten, slik de engang gjorde. Vår siste bestilling med endel forskjellig med diverse Signatur Maki, som Tiger Roll, Volcano Roll og Tempura-scampi var altfor løs, slik at bitene falt fra hverandre. Samtidig hadde de ei heller delt opp bitene ordentlig, så det ble bare gris. Skuffet over at de ikke har svart meg på henvendelsen som jeg sendte de umiddelbart.
Ser jo litt tomt ut nå! Er vel ikke så happy etter ny meny ble lagt ut. Det er synd hvis dette gir stedet en dårligere popularitet. Skuffet over siste besøk og servering - var smakløst. Håper på bedring!
Det er veldig god sushi med godt utvalg, prisen er litt på kanten men allikevel er det verdt hver eneste mynt. anbefaler dette stedet! terningkast 4
Anbefales på det varmeste! Kjempegod mat. Kan særlig anbefale And i thaisaus Dyktige kokker, gode priser, hyggelig personal, fint lokale, rent og pent.
Dårlig hold i maki bitene, tørr ingefær, både chilimayonesen og soyasausen smakte lite og nigirin hadde rar konsistens. Sushisøtrene i ski er 100% bedre.
Dette stedet overrasket positivt, så ikke bra ut fra utsiden men så hyggelig innvendig. Stort og spennende utvalg i mat og alt smakte kjempe godt. Rett og slett ei perle i Oppegård
Alltid like fantastisk god mat og god service.
Bestilte stekt ramen, sushi og gyoza. Alt så veldig fint ut, men ble veldig skuffet når det kom til smaken. Det beste var nok sushien og gyoza. Når det kom til ramen var nudlene overstekt/kokt, og smakte ingen verdens ting, det virket som de ikke engang hadde saltet retten. Forventet mye mer fra denne restauranten, spesielt når en nudelrett koster nesten en 200 lapp.
Dette er min lokale «go to»-restaurant for takeaway når det gjelder sushi og diverse annen asiatisk mat og har etter hvert bestilt mat fra her mange ganger over de siste årene. Har aldri spist i restauranten siden jeg bor rett ved, men lokalene er koselige og lune. Hyggelig betjening, og har alltid blitt møtt med et smil. De få gangene noe har manglet eller blitt feil, har dette blitt rettet opp i umiddelbart uten diskusjon. Pleier å bestille sushi, men de har også flere gode nudel-retter som jeg har testet flere ganger. Prisnivået er fornuftig og svarer til kvaliteten på maten. For 2x vårruller med oksekjøtt og svin+1 pokebowl så blir du mett for 245 kroner. Vårrullene er for øvrig veldig gode. Tidvis ekstremt travelt, men de har en grei bestillingstjeneste på internett med estimert ventetid som stort sett stemmer. Om du bestiller fritert mat kan det være lurt å møte opp litt før estimert levering siden maten etter min erfaring ofte er ferdig før tiden du får oppgitt. Nettsiden har også en grei betalingsløsning som også tar Vipps. Den tar i tillegg SAS Eurobonus American Express for de som bryr seg om det. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler