facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wasabi Restaurant Tårnåsen

Wasabi Restaurant Tårnåsen

Info

Asiatisk take-away restaurant på Tårnsåsen senter i Kolbotn. Vi har sushi og mange deilige asiatiske retter! Nyt maten i vår restaurant eller ring oss på 66 80 21 31 for bestilling.

Historie

Sushi - chinese restaurant



"Asiatisk takeaway på Tårnåsen, lekker sushi og asiatisk varmmat"
Adresse: Valhalla veien 70, 1413 Oppegård
Telefonnummer: 66802131
By: Oppegård
Rute: Valhalla veien 70
Postnummer: 1413



relaterte søk: Kolbotn Sushi, Bambus Sushi
Nærliggende lignende selskaper
Ming China Tårnåsen Ming China Tårnåsen 46 meter Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. God mat.
Oppegård Sushi & Wok Oppegård Sushi & Wok 6 km Koselig og fint sted med god service. Det serveres thai, kinesisk og japansk, men ing...
Anmeldelser
Beklager Wasabi, men nå har jeg fått nok. Sushi'n er god, men mottakelsen av den voksne dama som jobber der er IKKE bra. Servicenivået er på bånn. Krangling hver gang jeg har vært der blant de ansatte en gang jeg var der kastet hun en øse etter en ansatt I dag skulle jeg bestille til en konfirmasjon stor bestilling og fikk beskjed om de åpnet kl 15 og jeg skulle ha bestillingen kl 14. Dette er en lokal sushirestaurant og burde skjønne viktigheten med god service til lokale kunder. Jeg blir aldri å gå dit igjen!!
ekstremt dårlig mat, elendig service. damen som eier "restauranten" begynte og skrike allerede da jeg kom inn. prøvde også informere om at de har to nr på facebook siden sin som er feil men skulle kjefte på meg om at det var jeg som hadde funnet feil nr. da jeg til og med sa det er facebook siden deres som er feil.
Mulig jeg var litt uheldig? Laksen smakte gammel. Bitene var for store, så man klarte nesten ikke å tygge biten man puttet i munnen. Tror jeg tenker meg om to ganger før jeg bestiller herifra igjen.
Verste stedet jeg har dukket opp på ville spise noe godt, men kundeservicen var så dårlig og den måten de snakket på var så uhøflig, hun dama som lagde sushi drev og skrekk til meg, når jeg spurte om hva de har i yam yam og om den var sterk, svaret tilbake fra henne var skal du spise noe eller kan du bare gå ut. Jeg spurte han andre på kassa hvor langt tid det tar så sa han 45 min, jeg sa beklager har en buss og rekke, så kommenterer hun sushi dama ‘tispe brukte tiden vår’ jeg skal aldri dra dit og anbefaler ingen til å dra dit.
Kjøpt take away hos Wasabi utallige ganger. Sushien er fabelaktig! Alltid noen nye småvrier, og byen beste sushiris. Eneste jeg kunne klagd på er varierende kvalitet på and, og at det noen ganger ikke er klart når man henter. Men jeg gir fortsatt 5 stjerner, jeg vil si det sier sitt: vil absolutt anbefale alle å teste både sushi og retter<3
Noe av den ferdige maten lå ute i varmen uten noe beskyttelse rundt. Og maki-rullen var fullstappet og tynt skåret så de gikk ikke an å spise med pinner, gikk i oppløsing.
Kald sushi og alt for store biter så tar 2 biter for og spise den
Nydelig mat, beste sushien i området. Anbefales.
Vil bare si at det vsr litt DÅRLIG GJORT at vi verken fikk plastikpose eller wasabi Men god mat da, so thats great
Ok sushi, litt mye ris, litt stive priser ift hva man får.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler