facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pasta Cafe Qiang Cheng

Adresse: Norderhovsgata 11, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32125036
By: Hønefoss
Rute: Norderhovsgata 11
Postnummer: 3510


Anmeldelser
Forferdelig dårleg mat, lite til ingen korona tiltak og det luktet vondt i mykje av lokalet, men dei ansatte var hyggelige.
Spiste lasagne som dessverre ikke var god og som heller ikke minnet mye om lasagne. Den ble servert sammen med en kjedelig salat med Thousand Island dressing på. Reagerte på at vannmugger m.m. stod fremme - mindre koronatiltak her enn på andre spistesteder.
Lager helt ekstraordinære milkshaker. Det er litt overprised, men verdt det.
Det står at jegvar der men det var noen andre
På det jevne.
Illeluktende - og ikke god på smak: stekt i harsk olje/smør? Omelett med ost og skinke og omelett med reker. Skjerp dere!
Det er ok sted og alsidig meny.
Nei særlig delikat
Hyggelig sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pasta Cafe Qiang Cheng.

Hønefoss ıtaliensk restaurant

åpningstider, plassering. Norderhovsgata 11 kart bykart, satellitt visning. Pasta Cafe Qiang Cheng adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pasta Cafe Qiang Cheng. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pasta Cafe Qiang Cheng med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pizzeria del Generale Pizzeria del Generale 6 km Nydelig stenovnsbakt pizza med tynn bunn. Vi var 10 personer som valgte litt forskjel...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler