facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzeria del Generale

Info

Hardcore italiensk pizzeria/trattoria på General Hotell, Helgelandsmoen - Hønefoss!

Historie

Hardcore italiensk trattoria/pizzeria med importert italiensk vedfyrt steinovn. Alle våre råvarer holder topp kvalitet og blir flydd inn til landet 1 gang per uke!

Adresse: Regimentsveien 10, 3512 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: +4732160000
By: Hønefoss
Rute: Regimentsveien 10
Postnummer: 3512


åpningstider

Mandag: 16:00 - 21:00
Tirsdag: 16:00 - 21:00
Onsdag: 16:00 - 21:00
Torsdag: 16:00 - 21:00
Fredag: 16:00 - 21:00
Lørdag: 16:00 - 21:00
Søndag: 16:00 - 21:00

Anmeldelser
Nydelig stenovnsbakt pizza med tynn bunn. Vi var 10 personer som valgte litt forskjellige varianter. Alle var fornøyde. Sannsynligvis den beste pizzaen man får kjøpt i Viken. Anbefaler også stedets Antipasti. Gode smitteverntiltak, og hyggelig betjening.
Pizzaen er kjempegode, spesielt nr 9 Fabrizio. Til dessert har dem flere valg, og av de valgene så har dem pizza dessert. Det er vanlig pizzabunn med nutella og banan som fyll. Anbefales å dele på flere, for den blir kvalmende hvis man spiser den alene.
Veldig god service, og meget god pizza
Fantastisk pizza, koselig atmosfære
Fantastisk pizzaer m god bunn. Syndens er en super meny med masse originale pizzaer som alle smaker godt og er komponert m teft.
God mat og hyggelige ansatteKan anbefalles
Fantastiske pizzaer. Prøv den med steinsopp. Utrolig smakfull. Ikke alle er oppmerksom på at de også leverer catering. Var i et selskap hvor maten kom fra Generalen. Topp kvalitet til en meget gunstig pris. Glad for at vi bor i nærheten til restauranten.
Fantastisk pizza. Helt perfekt Parma pizza smakt godt
Beste Pizza,
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzeria del Generale.

Hønefoss pizzeria

åpningstider, plassering. Regimentsveien 10 hønefoss ıtaliensk restaurant kart bykart, satellitt visning. Pizzeria del Generale adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzeria del Generale. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzeria del Generale med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler