facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pir1

Pir1

Info

Sørlandets tøffeste uterestaurant med sydlandsk preg! Gamle "Trossa" har gjennomgått en total makeover og fremstår som noe helt annet idag. Velkommen!!

Historie

Sørlandets tøffeste uterestaurant med sydlandsk preg! Gamle "Trossa" har gjennomgått en total makeover og fremstår som noe helt annet idag. Kan bare nevne: grønne palmer, solsenger, behagelige grupper, fruktige drinker, lette sommerrytmer, duggfriske glass, sprudlende perler, spicy munnfuller, superhyggelige mennesker og ikke minst den norske Rivieraen!! Velkommen!!



"Velkommen til Pir1Dette er uterestauranten som får tilreisende til å sperre opp øynene og lure på om de virkelig er i Norge. Det er nemlig noe med Pir 1 som får deg til å føle at du er på langt sydligere breddegrader. Kanskje er det utsikten, oliventrærne eller den iskalde San Miguelen. Uansett så tør vi påstå at Pir 1 er en av Norges vakreste uterestauranter og den begynner å bli kjent langt ut over Risørs grenser."
Adresse: Strandgata 23 , Risør 4950, NO
Telefonnummer: 37 15 07 77
By: Risør
Rute: Strandgata 23
Postnummer: 4950



relaterte søk: pir1 risør meny, kast loss risør
Nærliggende lignende selskaper
Stranden Restaurant og Service Stranden Restaurant og Service 54 meter Kjempedeilig brød og pastasalat med kylling var veldig velsmakende, til hyggelige pri...
China Palace Yu-chang He China Palace Yu-chang He 373 meter Fantastisk kinesisk mat, og veldig flink og erfaren servitør. Anbefales på det sterke...
Anmeldelser
Hyggelig stemning, og god pizza. Man må gå i baren for å bestille og få oppmerksomhet. Veldig bra med varmelamper. Hunde- og barnevogn-vennlig er et stort pluss!
Bra hamburger og Arendalsøl. Fint beliggenhet og bra betjening
Hyggelig sted i godt vær. Hunden vår ble servert vann uten å ha bedt om det. Supert.
Fin uteservering, men pizzaen var ikke så bra. Dyrt var det også
Raske og flinke servitører, meget bra service. Vi spiste tagliatelle - perfekt m/god saus og ferske fiskebiter/reker/blåskjell i. Anbefales.
Fikk ikke maten på over en time. Tror vi hadde uflaks, men fikk en øl som plaster på såret
Bra mat, men frekke/ lat utenlandsk servitører
Godt drikkeutvalg og supergode pommes-frites
God pils til noe stiv pris. 90 kr for en halvliter med fin utsikt!
Koselig bar,på sjøen. Litt småretter og pizza.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler