facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stranden Restaurant og Service

Stranden Restaurant og Service

Info

Koselig cafe med Risørs beste utsikt..

Historie

Cafè med god service og mat laget fra bunnen av. Spesialiteten er byens beste hjemmelavede fiskeburgere. Her er også sykkelutleie og båtutleie, og har man et problem på ferieturen er det stor sjanse for at de kan hjelpe deg. Velkommen innom.

Adresse: Stranden 1 , Risør 4950, NO
Telefonnummer: 971 58 862
By: Risør
Rute: Stranden 1
Postnummer: 4950



relaterte søk: Stranden Risør åpningstider, Restaurant Risør, Stranden skole
Nærliggende lignende selskaper
Pir1 Pir1 54 meter Hyggelig stemning, og god pizza. Man må gå i baren for å bestille og få oppmerksomhet...
China Palace Yu-chang He China Palace Yu-chang He 360 meter Fantastisk kinesisk mat, og veldig flink og erfaren servitør. Anbefales på det sterke...
Anmeldelser
Kjempedeilig brød og pastasalat med kylling var veldig velsmakende, til hyggelige priser. Imøtekommende og serviceinnstilt betjening. Vannskål til hunden som også var veldig fornøyd : Kommer igjen!
Koselig autentisk sted med masse sjarm, nydelig hjemmelaget ujålete mat, og hyggelig service! Rekesmørbrødet er en innertier som aldri skuffer, med masse ferske reker og hjemmebakt brød. Utsøkt fjellbrygget øl og godt utvalg god vin. Anbefales!
Fikk anbefalt makrellen av en gjest som var i ferd med å gå. Innertier! Veldig god mat til en god pris. God service og hyggelig betjening. Kommer definitivt tilbake.
God mat, men helt forferdelig romklang i det lokalet vi var i lite selskapslokale.Mat: 5/5
Koselig familierestaurant i en gammel bensinstasjon. Vi spiser her mange ganger hver sommer. Rekesmørbrødet og grillet makrell er blant favorittene.
God stemning med livemusikk. Hyggelig betjening og godt øl. Har ikke testet maten
Ubehagelig opplevelse: Spurte høflig om det var mulig å få en rett med potet, salat og alioli til vegetarianeren i gruppen. Ble snakket til på en meget frekk måte av kokken med blant annet beskjed om at slike ville de ikke ha, og at vi kunne finne et gatekjøkken å spise på! Makrellen skal visst være god...men vi foretrekker å bli behandlet på en ok måte til tross for spesielle? ønsker. Gikk til restauranten ved siden av og fikk super mat og service.
Bra service, hundevennlig, god mat og atomsfære ikke barnemeny
Lager all mat fra bunnen og det er helt ferskt laget når det blir servert. Råvarene er også helt ferske. Veldig hyggelig og avslappet atmosfære. Anbefales
Flott sted med bra atmosfære. Maten var meget god, og i passe store porsjoner. Det bør absolutt gjøres noe med situasjonen når regningen skal betales. Dette gjøres i dag i samme kø som ved bestilling av mat
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler