facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Praline

Info

Håndverkskonditori i Tønsberg sentrum.
Åpner våren 2020.



"Praline er et håndverkskonditori i Tønsberg sentrum, drevet av Vibeke Thomassen. Vi produserer alt på åpent kjøkken, rett foran gjesten. Det vi selger produseres hos oss, og vi bruker kun de beste råvarene. Vi fokuserer på take away da vi har et veldig lite lokale, men vi har 7 sitteplasser for de som ønsker å kose seg med litt godsaker hos oss. Send oss gjerne en mail hvis det er noe du lurer på[email protected]"
Adresse: Storgaten 40, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +4795918075
By: Tønsberg
Rute: Storgaten 40
Postnummer: 3126



relaterte søk: Konditori Tønsberg, Konfirmasjonskake Tønsberg, Praline Latte
Anmeldelser
Kom innom 20 min før de stengte og spurte om de tilfeldigvis hadde en kake. Fikk verdens beste service! Sinnsykt hyggelige jenter! Tusen takk
Fantastisk service, nydelige makroner, deilig sjokolader. Dette er et sted som virkelig legger vekt på gode råvarer og godt håndtverk. I tillegg er lokalet veldig sjarmerende, og kaffen god. Minner meg litt om forskjellige pâtisserie jeg har besøkt på turer til Paris. Også perfekt hvis man ønsker å sende en liten oppmerksomhet til noen gjennom posten, da de nå tilbyr dette også.
Veldig god sjokolade, kaker og ikke minst en fryd for øyet. Vel verd pengene.
Koselig plass en vinterdag
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Praline.

Tønsberg sjokoladebutikk

åpningstider, plassering. Storgaten 40 tønsberg kafé kart bykart, satellitt visning. Praline adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Praline. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Praline med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler