facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Psykolog Silje Schevig

Psykolog Silje Schevig
Jeg har klienter i terapi både via video og på kontoret, sentralt i Sandvika. For tiden har jeg bare anledning til å tilby oppmøterterapi på mandager og torsdager. Jeg har også erfaring i å holde kurs, foredrag og veiledning og kan leies inn til ulike typer oppdrag.

Individualterapien tilpasses ut fra dine ønsker og behov. Jeg er opptatt av at du skal kjenne deg trygg, anerkjent og forstått. Terapi kan handle om å jobbe seg igjennom det vonde, men også å finne frem til det gode i livet. For meg er det essensielt å møte deg med genuin nysgjerrighet slik at vi sammen kan finne ut av hvordan dine vansker arter seg, for å vite hva som må til for å få det bedre.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har erfaring fra både spesialisthelsetjenesten og som kommunepsykolog. Jeg er psykologspesialist i psykoterapi med fordypning i emosjonsfokusert terapi og jobber i all hovedsak ut fra denne tilnærmingen. Ved siden av min private praksis jobber jeg som leder av selvmordsforebyggende team i Bærum kommune, hvor mine arbeidsoppgaver er å følge opp etterlatte til selvmord og veilede helsesykepleiere som følger opp de som har vært sykehusinnlagte etter selvmordsforsøk.
KVALIFIKASJONER

Utdanning: Profesjonsstudiet i psykologi ved Universitetet i Bergen
HPR-NR: 10035817
Videreutdanning: 3-årig utdanning i Emosjonsfokusert terapi
Spesialisering: 5-årig spesialisering i psykoterapi
Adresse: Anthon Walles vei 36, 1337, Sandvika
Telefonnummer: 48480118
on.ejlis-golokysp@tsop
By: Sandvika
Rute: Anthon Walles vei 36
Postnummer: 1337


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Psykolog Silje Schevig.

Sandvika psykolog

åpningstider, plassering. Anthon Walles vei 36 sandvika psykoterapeut kart bykart, satellitt visning. Psykolog Silje Schevig adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Psykolog Silje Schevig. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Psykolog Silje Schevig med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler