facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Qadis

Qadis
Adresse: Thorvald Meyers gate 81 , Oslo 0552, NO
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers gate 81
Postnummer: 0552


åpningstider

Mandag: 20:00-03:30
Tirsdag: 20:00-03:30
Onsdag: 20:00-03:30
Torsdag: 20:00-03:30
Fredag: 16:00-03:30
Lørdag: 16:00-03:30
Søndag: 20:00-03:30

Anmeldelser
Til å være første helga etter korona var det helt fortreffelig. Tror aldri jeg har blitt møtt med så god kundeservice enn hva vi fikk av Malin. Hun gikk out of her way for å få oss bord og var ikke annet enn hyggelig og behjelpelig gjennom hele kvelden. Servitøren vår var også utrolig koselig. Og vi følte endelig at vi var på en bar som bryr seg om kundene sine
Man kan si at dette definitivt er det desidert kvalmeste stedet jeg har vært på i hele Oslo. På toalettet mangler det papir både ved vasken og på toalettet. Pisset renner fra veggene og stanken kan ikke engang beskrives av en rørlegger. Jeg vil også legge til den kommentar at bartenderene der, er noe av de spydigste og minst imøtekommende folkene jeg har møtt. Å bli truet om utkastelse fordi man kommenterer hygienen og rensligheten, på det man selv drikker og intar, er et lavmål uten like. Har herved kjøpt min siste drink på qadis, takk for meg.
Kom først inn, men ble umiddelbart tatt ut igjen fordi jeg var for full til tross for at jeg var den eneste i gjengen på 6 som ikke hadde vorset. Sto i køen, ga han førerkortet, så vakten i øynene, gikk inn, 5 steg innenfor "HEI! DU! kom med meg, du er for full".
Qadis, min Qadis. Aner ikke hvor mye grunker som er lagt igjen her gjennom min studietid - men det var verdt det! Alltid hyggelig besetning, god musikk og grei ølpris tidligere på dagen. Toalettene har derimot alltid dratt veldig ned - før pga mangel på noe så enkelt som dører på herretoalettene, og nå pga den ekstreme kulda og kalde vannet som er å finne der. Men 4/5 fra meg likevel!
Grei pøb i nærmiljøet,men er drikkested for de boende på Veitvet og omegn. Lett å bli kjent med folk. Koslig tone Veldig dårlig meny. Tror de kunne gjort det mye bedre med et bedre spisested for hele familien,da det ikke er andre valgmuligheter på Veitvet.
Bartender avfeide meg med en gang og sa han måtte be meg gå om gå hvis jeg ble full som gjorde meg ukomfortabel. Hadde drukket 2 øll hjemme og 1 øll på baren over gaten hvor de var utrolig hyggelige. Annbefaler sterkt å gå på stedene rundt denne baren, men ikke denne!
Fint lokale helt til man blir kasta ut av ingen grunn, tydeligvis fordi man var for full. Fikk derimot inntrykket av at man ble kastet ut fordi det var for mange gutter der. Takk for å ha ødelagt kvelden min! Håper noen får sparken der fort som faen!
De slipper inn alt for mye folk, slik at det blir vanskelig å bevege seg rundt, komme seg til baren, gå ned trappen til kjelleren osv. Lydnivået på musikken er farlig høyt.
Helt Ok sted om man er student og/eller ikke vet bedre. På en stille kveld legger du virkelig hvor vannet ut ølet ditt er. På en travel kveld så legger du merke til at alderen er utelukkende under tyve ikke at det er en dårlig ting. Stedet lever opp til forventningene. Brun, vannet ut og særdeles dårlig servering. Legg merke til favoriseringen av unge mennesker....
Kult sted, veldig forskjellig musikk fra oppe i baren og nede på dansegulvet. We love the 90s - til - deep house og mainstream.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Qadis.

Oslo lounge

åpningstider, plassering. Thorvald Meyers gate 81 oslo konsertlokaler kart bykart, satellitt visning. Qadis adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Qadis. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Qadis med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sound Of Mu Sound Of Mu 170 meter
Café Mir Café Mir 175 meter
Memphis Memphis 180 meter
Hawthorn Hawthorn 203 meter
Sunkissed Sunkissed 305 meter
Grünerhagen Grünerhagen 350 meter
Blå Blå 355 meter
Ingensteds Ingensteds 356 meter
Parkteatret Scene Parkteatret Scene 363 meter
Get Dancy Get Dancy 363 meter
Kulturkirken Jakob Kulturkirken Jakob 375 meter
Fru Hagen Fru Hagen 385 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler