facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Røa Hagelag

Røa Hagelag

Info

Hageinformasjon og inspirasjon til medlemmer og venner av Røa hagelag, et lokallag tilhørende Det norske hageselskap.

Historie

Velkommen til Røa Hagelags venneside for alle hage-interesserte. Røa Hagelag vil legge ut sine aktiviteter og invitere til møter på siden.

Vi ønsker at denne siden skal være et forum for hageinspirasjon, aktiviteter og spørsmål. Hvis du søker, eller vil dele, tips, råd og inspirasjon så kan du gjøre det her. Legg gjerne inn bilder, koblinger og publikasjoner du vil dele/diskutere med andre.

Røa Hagelag er et av lokallagene til Det norske hageselskapet. Nå teller vi 245 medlemmer. Vi er et av to aktive hagelag i Oslo vest (det andre er nyopprettede Bygdøy hagelag). Røa hagelag favner et vidt område inklusive: Frogner, Vindern, Slemdal, Smedstad, Ris, Ullern, Røa, Sørkedalen og Holmenkollen.

Hvis du vil vite mer om Hageselskapet kan du også besøke http://www.hageselskapet.no. Under fanen "Grønn kalender" på Hageselskapets hjemmeside finner du en oversikt over alle aktiviteter i landets hagelag. Husk at du alltid er velkommen på aktiviteter i alle hagelag uavhengig av tilhørighet. Du er også velkommen som gjest selv om du ikke er medlem.

Du trenger heller ikke å være medlem av Hageselskapet for å delta her på vår Facebookside. Velkommen til hageprat og hageaktiviteter!

---

Fakta om Hageselskapet:

Det norske hageselskap er en landsomfattende, frivillig organisasjon som bedrer menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser.

- 24 500 medlemmer, og 350 hagelag og 19 fylkesavdelinger som byr på hagekunnskap, inspirasjon og hageglede. Administrasjon i Oslo, 8 ansatte.
- Står bak dugnadsinnsats for barn, på grønne områder utenfor institusjoner, i sansehager og offentlige arealer.
- Samarbeider med det offentlige og næringsliv i en rekke ulike prosjekter, eks: Summende hager, Boligplanlegging i by, Grenseløse grønnsaker og urter, Bie elsker blomst.
- Gir ut Norsk Hagetidend, landets største hageblad for norske forhold.

Hagelagene byr på kurs og foredrag for alle, arrangerer plantebytte og planteloppemarkeder, hagevandringer, hagereiser og sosiale aktiviteter.
- Arrangerer 1000 åpne hager hvor hageeiere inviterer alle til gode hageopplevelser, inspirasjon og hagemangfold.
- Utarbeidet Klimasonekart for Norge i samarbeid med Meteorologisk institutt og gir ut Sortslisten.

Det norske hageselskapets hjemmeside er:
http://www.hageselskapet.no/

Adresse: 0701 Oslo, Norway
By: Oslo
Postnummer: 0701


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Røa Hagelag.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Røa Hagelag adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Røa Hagelag. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Røa Hagelag med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler