facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rønneberg Auto Industri As

Rønneberg Auto Industri As

Info

Vi er BilXtra butikken som selger bildeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, mm. Vi er også fylkets størst Gaupen og Brenderup forhandler.

Historie

BilXtra er Norges største bilutstyrskjede som selger bildeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ til bil og takbokser.
Besøk vår butikk for stor utvalg av tilhengere, reservedeler og tilbehør.



"BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 butikker som selger reservedeler og rekvisita til bil. Vi leverer kvalitetsvarer og fører kjente merkevarer. Reservedelene vi fører er originale deler og matching quality produkter. Vi er opptatt av service og dyrker derfor Xtra service-konseptet hvor kunden står i fokus. BilXtra skal være en faghandel hvor du som kunde får den hjelpen du trenger. Vi skal gjennom kunnskap om bil veilede til riktige produkter, gode råd og tips."
Adresse: Lerstadveien 510, 6018 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70177950
By: Ålesund
Rute: Lerstadveien 510
Postnummer: 6018


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Bilxtra Ålesund
Nærliggende lignende selskaper
Brages BMW Brages BMW 647 meter Tvilsom kompetanse og dårlig kundeservice! Jeg tok bilen inn på sjekk etter å ha hør...
Motor Forum Ålesund - din forhandler av Opel, Mitsubishi, Renault og Dacia. Motor Forum Ålesund - din forhandler av Opel... 2 km Flott service. Hadde problemer med å få lufttrykk sensor resatt i forbindelse med ski...
Dekkcenteret Dekkcenteret 3 km Veldig god service og kommunikasjon.
JaroBIL JaroBIL 3 km Jaro Bil As er en bilbutikk på Blindheim i Ålesund kommune. Firmaet startet med to bi...
Anmeldelser
Stort utvalg, gode priser og tilbud. Hyggelig betjening og god service. Ryddig og fin butikk. God plass å parkere.
De hadde viskeren til bakruten til bilen min. Forrige sted jeg besøkte, kunne ikke bestille den en gang. Betjeningen spurte om han kunne montere den. Han brukte 20 sekunder på det og det kostet ingenting ekstra.Veldig bra opplevelse.
Elendig sørvis. Skulle ha et vanlig oljefilter som bare bilextra har og kom 30min før stengetid. Fyren klarte ikke å finne filteret i systemet og var for lat til å gå på bakrommet å sjekke. Nå sitter jeg uten filter som jeg skulle skiftet til helga...
Hjelpsomme. Godt å finne folk som fortsatt har bransjekunnskap og ikke bare skal selge, selge og selge mest mulig. Drar gjerne tilbake hit ved en senere anledning. Jeg kjøpte takboks. De hjelpte til med montering også. Ingen tillegg i prisen for det. Ta en tur, håper du opplever det samme!
Hyggelig, hjelpsom og kunnskapsrik betjening.
Et sted jeg har handla mye opp igjennom årene før jeg flytta til Oslo Alltid fått god hjelp, og aldri hatt problemer med dem om en vare ikke er slik den skal være. Absolutt et sted jeg anbefaler :
God service. Eg har stort sett fått svar på mine spørsmål. Ingen "billigsjappe", men gode produkt og god kunnskap.
Behjelpelig personell om du oppsøker de. Lite utvalg i barneseter.var primært det jeg var ute etter
Alltid god service og kunnskapsrike ansatte!
Hadde det eg skulle ha, god service, hyggelige ansatte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler