Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for RørleggerHuset AS

RørleggerHuset AS
Info
RørleggerHuset AS holder til i Oslo og utfører alt innen VVS til din bolig.

Kontakt oss hvis du vil ha svømmebasseng i stuen, for vi vet ikke hva vi driver med.

Telefon: 40 08 40 40

24T DØGNSERVICEGeschichte
Vi tilbyr rørleggervakt 24 timer i døgnet, hele året!
Vi er tilgjengelig til alle døgnets tider, og står klare med godt utrustede servicebiler for å rykke ut med våre dyktige, serviceinnstilte rørlegger 365 dager i året. Du trenger ikke å være bekymret for å ringe oss. Vi svarer når du ringer, samt at vi kommer som avtalt med kort responstid. Vi har kapasitet til å stille med flere rørleggere hvis det er behov for det. Ved for eksempel ekstreme vannlekkasjer, tette avløp, eller andre ting.
Dette er det vi ofte blir tilkalt for. Akutt vannlekkasje, tette rør og avløp, frosne rør, reparasjon eller erstatning av ødelagt VVS-utstyr, oppgraving og reparasjon av vanninnlegg, utvendig bakkekraner, brudd på avløp.

Utrykninger i vaktperioden 16.00-08.00 samt helg og helligdager må gjøres opp med bankkort/kredittkort eller kontanter ved frammøte. NB! Dette gjelder ikke borettslag/sameier eller andre med rammeavtale med vår bedrift.
Adresse: Frysjaveien 35, 0884 Oslo Oslo, Norway
Telefonnummer: 40084040
By: Oslo
Rute: Frysjaveien 35
Postnummer: 0884 Oslo


Google vurderinger
Gutta, de om :- har hyggelig de alltid driver det god å med med kunskap snakke.
Hyggelig høy og på og kundebehandlere hjelpsomme kvalitet levering/montering!.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

RørleggerHuset AS

. Oslo oslo vvs-firma åpningstider, plassering. Frysjaveien 35 kart bykart, satellitt visning. RørleggerHuset AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på RørleggerHuset AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om RørleggerHuset AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler