facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Randaberg Arena

Randaberg Arena

Historie

Rogalands storstue for fotball, i tillegg en fantastisk flott og nøyaktig golf simulator

Med Randaberg Arena har ivrige fotballspillere fått et nytt eldorado. Et sted for trening, kamp og turneringer på moderne krøllgress.

Som en del av den interkommunale satsingen er også denne hallen spesielt tilrettelagt for barn og unge. Og det er plass til mange!

Randabeg Arena er i familie med Sørmarka Arena (skøytehall) og Sandneshallen (friidrettshall). Disse 3 hallene er en del av et unikt interkommunalt samarbeid mellom kommunene på nord-jæren.



"Rogalands storstue for fotball, i tillegg til treningsrom og golfsimulator.I vår Energi Arena Randaberg har ivrige fotballspillere fått et nytt eldorado. Et sted for trening, kamp og turneringer på moderne kunstgress.Som en del av den interkommunale satsingen er også denne hallen spesielt tilrettelagt for barn og unge. Og det er plass til mange!Sammen med resten av Folkehallene eies Vår Energi Arena Randaberg av kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.Sammen utgjør Folkehallene ca 45 000 m2 aktivitetsflate til glede for regionens innbyggere."
Adresse: Torvmyrveien 24, 4070 Randaberg
Telefonnummer: 97631668
on.enellaheklof@grebadnar
By: Randaberg
Rute: Torvmyrveien 24
Postnummer: 4070



relaterte søk: randaberg arena konsert, landsbyfesten 2018, randaberg arena åpningstider, landsbyfesten 2018 5 mai, randaberg arena treningstider, randaberg stadion, turnering randaberg arena, randaberg arena golf
Nærliggende lignende selskaper
Tec Con Cup Tec Con Cup 2 meter Sammen med Norges Fotballforbund og Tec Con ønsker RIL velkommen til årets kjekkeste ...
SKY Fitness Randaberg SKY Fitness Randaberg 165 meter Alltid mellom 16-19 er det mer maskiner enn folk.
Randaberghallen Randaberghallen 303 meter Randaberg hallen har 2 baner, for håndball, volleyball, basketball ++, her er det ogs...
60-Plus 60-Plus 770 meter For every Man over the age of 60
Randaberg Bobilfestival Randaberg Bobilfestival 2 km Organisert som egen siftelse,
Anmeldelser
Kjempeflott anlegg. Stiv pris på kaffe i kiosken
Stor flott fotball hall . Heldig Randaberg IL som kan bruke den til trening
Hei Jeg likte dette stedet fordi det er god plass til aktiviteter som fotball og andre ting og et stort område Amalie
Kjempe kjekk ordning ang sommerleker osv, ,eneste var att noen foreldre burde hatt litt mer skikk på ungene sine, som sprang rundt alene, å dro ut på stikkontakter på noen av lekene
Flott anlegg! Kanskje litt kaldt for oss som satt stille på tribunen, men det skulle nesten bare mangle i januar.
Utrolig fin innendørs bane hvor man kan spille fotball i alt slags vær. Funker også fint å leie til større arangemang som konserter ol.
Topp innendørs Arena for fotball, men kan også brukes til f eks bursdager. Litt kaldt i hallen, ellers fine lokaler med toalett og kiosk.
En veldig fin hall med flere fotballbaner med tribune, garderober, kiosk og et spisested. Høyt under taket som nok er veldig greit på sommerstid, men på vinterstid blir hallen veldig kald. Rullestol vennlig.
Oppvarmet hall, godt med plass på tribunen, bra bane med flott belysning, fin kafè og gode toaletter. Stor parkering. Alltid en kjekk plass å være.
Flott og utrolig bra hall. Har kiosk, rullestol brukere kan fint komme inn og det er god parkering.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler