facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Randaberghallen

Randaberghallen

Info

Randaberghallen er senter for idrettsmiljøet i Randaberg kommune. Hallen inneholder to idrettshaller, svømmehall, trimrom, og div. møtelokaler.

Historie

Randaberghallen er senter for idrettsmiljøet i Randaberg kommune. Hallen inneholder to idrettshaller og en svømmehall med 25-meter
basseng (dybde 1,2 - 3,8m) og stupeanlegg (2 stk 1m stupebrett 1 stk 3m stupebrett 1 stk 5m stupetårn) . I tillegg finnes det plaskebasseng for ikke svømmedyktige (3 x 5m m/dybde 30cm og 7 x 5m m/dybde 50cm). Hallen har også en stor møtesal og flere mindre møterom.

Adresse: Torvmyrveien 13, 4070 Randaberg
By: Randaberg
Rute: Torvmyrveien 13
Postnummer: 4070



relaterte søk: randaberghallen fotball, tasta svømmehall, randaberghallen adresse, kvernevik svømmehall, randaberg svømmehall åpningstider 2018, hundvåg svømmehall, stavanger svømmehall, hetlandshallen
Nærliggende lignende selskaper
SKY Fitness Randaberg SKY Fitness Randaberg 209 meter Alltid mellom 16-19 er det mer maskiner enn folk.
Randaberg Arena Randaberg Arena 303 meter Kjempeflott anlegg. Stiv pris på kaffe i kiosken
60-Plus 60-Plus 744 meter For every Man over the age of 60
Anmeldelser
Randaberg hallen har 2 baner, for håndball, volleyball, basketball ++, her er det også svømmebasseng for øvede og barn.
Veldig bra bare kunde vare øpet lit lengre til ferien i sommer
Perfekt for barnefamilier! De har to små basseng med varmere vann som er gøy for de små barna. Det minste bassenget er perfekt for babyer og det andre som er litt dypere er veldig fint for små barn som ikke kan svømme. Prisen er også rimelig. Veldig fornøyd med svømmehallen!
Fin plass, veldig ryddig og greit system for å komme inn og ut kjekke hoppe høyder og en haug me flyteleker i vannet til barn og lekne mennesker. Stor svømmekapasitet og barnevasseng med god varme.
Godt og varmt barnebasseng og store gode garderober
Greie plass og få vaksine hos flinke ansatte som passe godt på folk
Veldig mye folk i barnebassenget på lørdager og søndager. Voksne, hvorfor sitter dere og drøser oppi der hvor barna kunne lært å svømme?
Rein ig fin hall, hyggelig betjening. Topp med den nye covid ordning.
Dere finner ikke et så bra Barnebasseng for de aller minste i nabo kommunene. Kom og prøv det, dere vil ikke angre !!! Her vil hele familien trives !!!
To veldig fine småbarnsbasseng med ulik dybde, samt et fint svømmebasseng. Masse leker er tilgjengelig gratis. Rent og ryddig alle steder
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Randaberghallen med offentlig transport


Vår Energi Arena Randaberg 120 meter
36
Harestad skole 480 meter
36

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler