facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Repair Café Stranda

Repair Café Stranda

Info

Vi tilbyr gratis enkle reparasjoner på armbåndsur, sykler, mobiltelefon/ lap top og klær som kan sys for maskin eller hånd. Gratis servering.

Vår oppgave

På reparasjonskafeer møtes folk for å utføre småreparasjoner på klær og utstyr. Verktøy og utstyr, og frivillige reparatører er tilgjengelige for å fikse de gjenstandene folk kommer med.

Reparasjonene som utføres er relativt enkle og skal ikke være av typen som profesjonelle håndverkere burde tatt seg av. Du må også selv ta med det deler du trenger, som knapper, bryter og liknende.

Formålet med reparasjonskafeen på Stranda er å skape en annerledes og sosial møteplass og å få ting til å vare lenger. Da kan man redusere avfallsmengdene våre. Reparasjonskafeen vedlikeholder og øker også kunnskap om enkle reparasjoner.

Frivillige fiksere fra Stranda og Sykkylven hjelper deg med enkle reparasjoner av klær, klokker, utstyr, interiør, leker, pcer, små husholdningsapparater eller annen småelektronikk. Du kan også få råd om hvordan du finner reservedeler eller oppskrifter på hvordan ting kan fikses. Kanskje du har gode råd og tips som du gjerne deler.

Adresse: Kyrkjegata 23, 6200 Stranda
Telefonnummer: 92854190
on.esnatepmokgryb@treg
By: Stranda
Rute: Kyrkjegata 23
Postnummer: 6200


Nærliggende lignende selskaper
Biffhjørnet Biffhjørnet 211 meter Bestilte kebabtallerken med sterk smak. Fikk noe kjøtt som i seg selv var godt og lit...
Maro AS Maro AS 239 meter God mat og vennlig betjening. Litt kaldt i lokalet.
Paviljong Roalden Strandafjellet Paviljong Roalden Strandafjellet 5 km Bra skikjøring, men refund får du ikke om du kjøper feil billett på automaten.
Fjord Panorama Strandafjellet Fjord Panorama Strandafjellet 5 km Greit lokale med fanatisk utsikt for å ta seg en pause når man er i skibakken, men me...
Stova Strandafjellet Stova Strandafjellet 6 km Bra skikjøring, men refund får du ikke om du kjøper feil billett på automaten.
Geiranger Sjokolade, Fjordnaer Geiranger Sjokolade, Fjordnaer 27 km Nydelig vaffel trukket med sjokolade, flott utvalg, og god sjokolade.
Olebuda Olebuda 27 km I had diner at this restaurant after a 4h hike. I was craving for food and it turned ...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Repair Café Stranda med offentlig transport


Stranda ferjekai 180 meter
1053
Stranda kai 220 meter
110
250
271
272
Stranda hurtigbåtkai 250 meter
Sløgstad 270 meter
110
250
Sløgstad 280 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler