facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stova Strandafjellet

Stova Strandafjellet

Info

Velkomme til Stova på Strandafjellet i vintersesong!
Kafe og kiosk på dagtid (10:00-17:00)
Fjellpub på fredager(-21:00) og
Afterski laurdagar(16:00-20:00)

Historie

Velkomme til Stova på Strandafjellet i vintersesong!
Kafe og kiosk på dagtid (10:00-17:00)
Fjellpub på fredager(-21:00) og
Afterski laurdagar(16:00-20:00)

Adresse: Hevsdalsvegen, 6200 Stranda
Telefonnummer: 70269000
on.letohadnarts@gnikoob
By: Stranda
Rute: Hevsdalsvegen
Postnummer: 6200



relaterte søk: tur strandafjellet, fnugg stranda, sesongkort strandafjellet, fjord panorama restaurant stranda, stranda gondola, alpepass, roalden fjell, stisykling stranda
Nærliggende lignende selskaper
Paviljong Roalden Strandafjellet Paviljong Roalden Strandafjellet 2 km Bra skikjøring, men refund får du ikke om du kjøper feil billett på automaten.
Fjord Panorama Strandafjellet Fjord Panorama Strandafjellet 2 km Greit lokale med fanatisk utsikt for å ta seg en pause når man er i skibakken, men me...
Hygge by Uteguiden Hygge by Uteguiden 6 km Meget god kaffe, trivelig stemning. Gode toast/smørbrød og bakevarer. Anbefalt.
Maro AS Maro AS 6 km God mat og vennlig betjening. Litt kaldt i lokalet.
Biffhjørnet Biffhjørnet 6 km Bestilte kebabtallerken med sterk smak. Fikk noe kjøtt som i seg selv var godt og lit...
Grand Pub Stranda Grand Pub Stranda 6 km God stemning, fint lokale :
Repair Café Stranda Repair Café Stranda 6 km Vi tilbyr gratis enkle reparasjoner på armbåndsur, sykler, mobiltelefon/ lap top og k...
Geiranger Sjokolade, Fjordnaer Geiranger Sjokolade, Fjordnaer 28 km Nydelig vaffel trukket med sjokolade, flott utvalg, og god sjokolade.
Olebuda Olebuda 28 km God og hyggelig betjening, koslig, fikk maten raskt og den var veldig god både middag...
Anmeldelser
Bra skikjøring, men refund får du ikke om du kjøper feil billett på automaten.
Her på Standafjellet har jeg vært utallige ganger og ikke noe snø i bakken. Sånn går det når du er på Sunnmøre på sommerstid og på Østlandet på vinterstid. Men jeg har opplevd å stå på alpinski i Rauland og Gautefall + noen andre plasser. Det er fint å stå på alpinski på Østlandet også.
Beste stedet å stå på ski!!
Grått og vått når vi var her, men en flott gondol som absolutt er verdt å prøve ut.
12. april 2022 Flotte løyper og suverene skiforhold. Ingen kø i heisene Minus: da jeg skulle ta en matbit på paviljongen på Roaldsiden opplevde jeg å stå i kø og vente på maten langt over EN TIME. Ved flere anledninger kontaktet jeg betjeningen som bare svarte det var så mye å gjøre, med andre ord ikke helt profesjonell kundebehandling. Da jeg ba om å få kansellert bestillingen og pengene tilbake kom de med maten pølse og pommes frites etter noen minutter. Greit nok mye å gjøre men da må betjeningen være ærlig på at man må vente kanskje en time.
Fantastisk gondol tur med utsøkt utsikt over fjell og fjord. Men et minus at kakaoen på Kami ikke ble servert krem..
Strandafjellet har opplevelser både for de som vil stå i bakken og spesielt for de som oppsøker "pudder". I pausen kan du spise og kose deg i fine omgivelser.
Bra når det fungerer, men det har vært mye krøll de siste gangene jeg har vært der. Etter min mening er de trege med å åpne Roaldsheisen her. Tidvis også trege med å henge opp flere stolheiser på den siden. Forrige gang jeg var på skisenteret, var Roaldsheisen stengt. Ikke vet jeg hvorfor det var lite vind. De brukte en og en halv time etter åpningstid kl 11 på ukedager på å åpne Fursetheisen. Dette resulterte i lange køer.
Bra service, ofte bra vær og rikelig med snø. Med barnevennlige bakker og en stor kafé med bra utvalg. Men når det gjelder pris så er det helt greit men kunne vert litt billigere.
Jeg opplevde Stranda fjellet meget godt. I kiosken var det utrolig godt tilbehør med både brus òg pizza . Òg når det er varmt har dem en løype som går til et vatn der ein blir forfriskende våt. Òg med parkeringsplass - en er det to veier den ene er det bare kondolerer òg stol heis men i den andre er det te-trekk, koppetrekk òg stol heis
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stova Strandafjellet med offentlig transport


Strandafjellet 100 meter
110
250

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler