facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Room4

Room4

Info

Room4 er et rom for tilstedeværelse i pust og bevegelse, og en felles plattform for selvstendig nærings-drivende innen helhetlig helse.

Historie

Room4 er et rom for tilstedeværelse i pust og bevegelse, og en felles plattform for selvstendig nærings-drivende innen helhetlig helse. Vi ønsker å nå ut med det vi brenner for, og bidra konstruktivt i samfunnsnyttige prosjekt innen terapi og forebyggende helse, der koblingen mellom kropp og sinn er et sentralt element.

De fleste av oss har i dag en livsstil der vi knapt rekker å kjenne etter hvordan vi har det, og hva som er viktig for oss. Yoga og meditasjon kan bidra til at vi blir mer tilstedeværende i egne liv, men det finnes også andre verktøy. Vår filosofi er at det finnes et verktøy for alle, uansett helse, alder og smak. Ved å samarbeide skaper vi et mer oversiktlig og variert tilbud, slik at du kan finne et verktøy som bidrar til balanse i din hverdag.

Vi som har vårt virke i Room4 tilbyr blant annet yoga, pilates, massasje, coaching og ulike behandlingsformer for kropp og sjel. Vi holder mange åpne kurs flere ganger i året, men kan også tilby skreddersydde program for bedrifter og vennegrupper, samt privattimer. Det er også mulig å leie Room4 til enkeltstående arrangement.

Du ser Room4 fra Skateflukaia i Ålesund sentrum, og du finner oss i 2 etg i Tollbugata 8 i forbindelse med kurstimer og etter avtale. Ta kontakt med Ann Iren eller Renate om du ønsker å undervise eller leie rom hos Room4, og med hver enkelt under om det gjelder kurs eller behandlinger.

Adresse: Tollbugata 8, 6002 Ålesund, Norway
By: Ålesund
Rute: Tollbugata 8
Postnummer: 6002


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Room4.

ålesund yogastudio

åpningstider, plassering. Tollbugata 8 ålesund massasjetjenester kart bykart, satellitt visning. Room4 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Room4. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Room4 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler