facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tradisjonell Yoga

Tradisjonell Yoga

Info

Vi ønsker å gi deg opplevelsen av at yoga passer for deg, uavhengig av din alder, livssituasjon, helsetilstand, om du er mann eller kvinne.

Historie

Velkommen! Takk for din interesse for Yoga.
Yoga fremmer helsen din, det forbedrer muskelsystemet og fremmer en god og avslappende søvn, fjerner stress, styrker immunforsvaret, stimulerer en god selvtillit og følelse av lykke.

Tradisjonell Yoga Studio tilbyr yoga for alle typer mennesker. Vi har yogaklasser i Ålesund Sentrum, Spjelkavik, Valderøy og Skodje. Vi ønsker å gi deg den opplevelsen at yoga passer for deg, uavhengig av din alder, livssituasjon, helsetilstand, om du er mann eller kvinne. Vi tilbyr flere varianter av yoga og på den måten kan du finne den yogaformen som passer deg og din livssitasjon best.

Susana Lopes har lang erfaring med yoga og meditasjon, Susana Lopes har undervist i over 13 år. Her kan du lære både det fysiske aspektet av yoga - gjennom asanas, effekten pusten har på kroppen og sinnet gjennom pranayama og vi tilbyr også kurs i meditasjon hvor du kan fordype deg i indre stillhet og tilstedeværelse.

Vår oppgave

Vi tilbyr flere varianter av yoga og på den måten kan du finne den yogaformen som passer deg og din livssitasjon best.

Etikett

Telephone:+47 486 47 025 - Susana Lopes
Email Susana: [email protected]

Produkter

Undervisning av yoga og meditasjon



"Sentralt i Ålesund finner du byens Yoga og Pilates senter på Notenesgt. 3, 4 etg. Lokalene er nyoppussede, lune og stille, romslig og det lett å holde god avstand.Yoga fremmer helsen din, det forbedrer muskelsystemet og fremmer en god og avslappende søvn, fjerner stress, styrker immunforsvaret, stimulerer en god selvtillit og følelse av lykke. Pilates-trening er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål.I pilates er hovedfokus puste og trening av kjernemuskulatur og å bygge den indre støttemuskulaturen grunnig slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte.Susana Lopes har undervist i over 15 år, og har lang erfaring med yoga og meditasjon, pilates, yoga for gravide, yoga for mor og baby."
Adresse: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 48647025
moc.liamg@agoysepolanasus
By: Ålesund
Rute: Notenesgt. 3, 4 etg.
Postnummer: 6002


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00


relaterte søk: yoga ålesund, pilates ålesund, yoga giske, medisinsk yoga ålesund
Anmeldelser
Avslappende og rolig. Stresser ned.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tradisjonell Yoga.

ålesund yogastudio

åpningstider, plassering. Notenesgt. 3, 4 etg. kart bykart, satellitt visning. Tradisjonell Yoga adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tradisjonell Yoga. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tradisjonell Yoga med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Room4 Room4 453 meter Room4 er et rom for tilstedeværelse i pust og bevegelse, og en felles plattform for s...
YogaSpa helse & velvære YogaSpa helse & velvære 528 meter Aromaterapi, yoga, soneterapi, ansiktsbehandlinger mm. Vi inviterer til velværedager ...
YamYoga YamYoga 11 km Topp
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler