facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Royal Gastropub

Royal Gastropub

Info

Spis og drikk godt på Royal Gastropub i Østbanehallen ved Oslo S.

Shuffleboard, deilig gastro-mat og stort drikkeutvalg. Book bord eller stikk innom!

Historie

I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serverer vi deilige retter og et rikt utvalg av både lokalt brygget og utenlandsk øl.

Vi er opptatt av å sikre autensitet og skikkelig håndverk i alle ledd. Derfor blir blant annet hamburgerkjøttet egenhendig kvernet på pubens kjøkken for å sikre høyeste kvalitet. Vi serverer alt fra ulike salater til saftig entrecôte, samt mer klassiske pubretter som fish 'n chips og burgere.

- Shuffleboard
- Stort utvalg av drikke fra fjern og nær
- Uteservering med 200 sitteplasser og utsikt mot Operaen
- Selskapslokale – «Kongerommet» kan bookes til lukkede selskaper for opp til 65 personer
- God plass til større grupper
- Gasspeiser og god stemning
- Stor bar, og bestilling og betaling skjer i baren

Bak Royal Gastropub står Akershusgruppen, som driver flere av Oslo-områdets beste gastropuber og har lang erfaring fra restaurantbransjen."Velkommen til Royal Gastropub!I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serverer vi deilige retter og et rikt utvalg av både lokalbrygget og utenlandsk øl."
Adresse: Jernbanetorget 1 Østbanehallen , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 21 08 22 72
By: Oslo
Rute: Jernbanetorget 1
Husnummer: Østbanehallen
Postnummer: 0154


åpningstider

Mandag: 11:00-23:30
Tirsdag: 11:00-23:30
Onsdag: 11:00-23:30
Torsdag: 11:00-00:30
Fredag: 11:00-00:30
Lørdag: 11:00-00:30
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: royal gastropub meny, gastropub oslo, royal gastropub østbanehallen meny, royal gastropub oslo meny, royal gastropub anmeldelse, gastropub oslo østbanehallen, royal gastropub menu, fjøla
Anmeldelser
En tur til hovedstaden fordrer jo og litt mat og drikke Så etter litt leting på fulle restauranter fant vi et bord på Royal Gastropub i Østbanehallen. Her bestilte man maten og drikke i baren. Så da ble det en Smoked BBQ burger med Fries og en Erdinger fatøl i glasset Det gikk ikke lenge før maten sto på bordet. Ikke den største burgeren jeg har sett, men smakte veldig godt. Det eneste var litt kjøtt, og kunne vært mer bbq smak til å være en bbq-burger. #royalgastropub #burger #fries #erdinger #østbanehallen #oslos #oslo #matblogger #matblogg #restaurantblogg #restaurantblogger #mortensmeningerommatogsaann
Ålreit sted for å slå seg ned i Østbanehallen for en matbit og en øl. Fine lokaler. Noe stive priser på maten.
Fikk svært dårlig service av ei blond i kassa lørdag 13. aug ca kl 15.30. Frekk i tonen og lite forståelig. Vi skulle spise for 8 personer, men gikk fra bordet. Skulle spille et slag shuffleboard, etter leie måtte jeg så stå i kø 4-5 min for å få sand, så hadde de ikke sand. Når jeg da måtte stå i kø i 4 min for å levere tilbake det ufullstendige utstyret, så skulle hun ha betalt for de 9 minuttene. Hun var totalt uenig i at det var på sin plass at vi slapp å betale. Holdningen kostet sjappa 10.000.kr+ i omsetningen
Har i grunn ikke noe å klage på. God mat og god service til en hyggelig pris. Skulle egentlig på Olivia men endte opp her, angrer ikke! Spiste en Egg&Bacon bun med fries, det var smakfullt og perfekt lunsj.
Maten er helt grei. de fleste som jobber der har ett ok hyggelig. Men den mannlige bartender var 100% ufyselig og håven. Ser dumt på deg og svarer deg med fordummende spørsmål. Vært her mange ganger, men dette ble siste.
Det er vanlig høflighet av servitøren å gi intrykk av at man legger merke til kunder som står å venter. Vi vet alle at et besøk på cafe/pub kan innebære venting, men hvis man blir totalt ignorert, så går jeg et annet sted, hvilket jeg gjorde! Joe and the juice hadde utmerket service, mat og kaffe
Ikke gå i samme fellen som jeg gjorde..... Jeg bestilte Bruchetta, trodde jeg, men det viste seg å være en slags pizza som i tillegg ikke var ordentlig stekt. Stor skuffelse. Kelneren burde ha opplyst om at det ikke var vanlig Bruchetta. Har alltid vært fornøyd med maten her, men dette var virkelig en nedtur Ellers er Royal Gastro pub et trivelig sted med mye sol og mye folk.
Helt ok, frem til en bisk bartender ga beskjed om at vår sønn på 15 år ikke hadde lov å være der, selv om vi foreldrene var der. Unødvendig og ubehagelig. Kommer ikke igjen, det finnes andre steder å gå.
Trivelig plass med hyggelig personell som anbefalte god øl, jeg fikk å smake forskjellige lokale typer på fat. Koselig movie-like europeisk togstasjonsstemning
Hyggelig pub som serverer enkel mat innerst i Østbanehallen. Bord med åpen flammer og gode lenestoler rundt enkelte bord gir ekstra stemning. Det er også 2 shuffleboard man kan spille på. Generelt god stemning med den nye oppussede Østbanehallen rundt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Royal Gastropub.

Oslo gastropuber

åpningstider, plassering. Jernbanetorget 1 oslo amerikansk (tradisjonell) kart bykart, satellitt visning. Østbanehallen hvordan komme seg rundt. Royal Gastropub adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Royal Gastropub. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Royal Gastropub med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Burger King Burger King 69 meter
Cafe Opus Cafe Opus 75 meter
Café Fiasco Café Fiasco 247 meter
Burger King Burger King 282 meter
Aye Aye Club Aye Aye Club 337 meter
Johnny Rockets Johnny Rockets 396 meter
Burger Bar Burger Bar 410 meter
Cafe Con Bar Cafe Con Bar 424 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler