facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rustad Kjøtt Og Dagligvarer

Adresse: Vækerøveien 165 , Oslo 0751, NO
Telefonnummer: 22 28 58 45
By: Oslo
Rute: Vækerøveien 165
Postnummer: 0751


åpningstider

Mandag: 09:00-20:00
Tirsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 09:00-20:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-20:00
Lørdag: 09:00-20:00
Søndag: 10:00-20:00


relaterte søk: nærbutikken rustad ullern, rustad drammen, rustad butikk, rustad se, rustad butikk oslo, rustad sandefjord
Anmeldelser
Veldig hyggelig betjening. Smiler og hilser når man kommer og går.
Flott utvalg og god service!
Butikken som har alt, fersk kjøttdisk, frukt og grønt og et stort utvalg uteplanter - til og med eget ølrom med et omfattende utvalg. Det er dessverre ingen billigbutikk så det er ikke førstevalget mitt men butikkens eiere er super hyggelig.
Bare rot i hele butikken. Jeg måtte selv lete etter en UPS-pakke i et hjørne. Pakken var ikke der, selv om UPS sin sporing tilsa det. Ingen hjelp å få i butikken. De bare gikk når jeg ikke fant pakken og spurte om hjelp.
Greit nok hvis det er noe du må ha på søndag/helligdag, men ingen grunn til å gå hit ellers. Varene er stort sett greie, men det er dessverre ikke prisen.
Bra butikk, fikk hjelp med å finne UPS pakken min.
Veldig hyggelige ansatte. Skulle egentlig handle blomster på Plantasjen, men dårlig utvalg gjorde at vi reiste hit. Her var det kjempeutvalg av blomster, og til og med salg! Veldig fornøyd. Kjøpte også med billige ferske jordbær etter anbefaling fra dama i kassa etter egentlig stengetid.
Bad om Karbonadedeig men fick svinekjøttdeig..Burde han drive med dette om man ikke ser forskjell på Svin og Ku..
En helt spesiell butikk, med indisk, tror jeg, eier. Har blomster, jord og alt du trenger til hagen. Samtidig er det kolonial butikk, med en søndagsåpent del. Flott butikk, hyggelige ansatte. Full pott!!
En butikk som har alt. Her skjærer de opp oksehaler for deg, de har blomster på uteplassen. Søndagsåpent. Veldig hyggelige og hjelpsomme.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rustad Kjøtt Og Dagligvarer.

Oslo slakter

åpningstider, plassering. Vækerøveien 165 oslo eiendom kart bykart, satellitt visning. Rustad Kjøtt Og Dagligvarer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rustad Kjøtt Og Dagligvarer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rustad Kjøtt Og Dagligvarer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Holmenkollen Restaurant Holmenkollen Restaurant 3 km En dårlig opplevelse med nesten litt uvirkelig dårlig service. Styr unna, det er held...
Forskningsparken Forskningsparken 4 km Vakkert å flotte bygninger nære rikshospitalet
Majorstuhuset Majorstuhuset 4 km Flinke leger, vært hos både fastlege og vikar over flere år. Syns de som jobber i res...
Bondens marked Bondens marked 4 km Skikkelige varer, mye økologisk, meget gode egg. Dessverre ikke sauekjøtt til årets f...
Ugress Frisørfellesskap Ugress Frisørfellesskap 4 km Florent er superflink og hyggelig! God service også. Absolutt å anbefale.
Apartment Service Apartment Service 5 km Innsjekk gikk fort, rommet var rent og pent, trivelig personalet. Rimelig pris :
Øveriet Øveriet 6 km Fin natur med akerselva nedenfor. Tursti og gamle bygninger.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler