facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sødahl-Huset

Sødahl-Huset
Adresse: Romsdalsvegen 8 , Åndalsnes 6300, NO
Telefonnummer: 911 00 829
By: Åndalsnes
Rute: Romsdalsvegen 8
Postnummer: 6300


åpningstider

Mandag: 11:00-17:00
Tirsdag: 11:00-17:00
Onsdag: 11:00-17:00
Torsdag: 11:00-18:00
Fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 11:00-18:00


relaterte søk: sødahlhuset meny, bar åndalsnes, sødahlhuset åndalsnes meny, spisesteder åndalsnes, restaurant åndalsnes, spiret åndalsnes, spiseriet soltinn
Anmeldelser
Vi spiste pizza og kake. Pizza med hvit saus var smakfull, pizza med rød saus smakte kun rød saus. Veganske formkaka var skikkelig god, gulrotkaka var litt kjedelig. Plassen er helt nydelig, vi kommer stadig tilbake!
Veldig god sommersalat. De ansatte var tydeligvis ikke vandt med så mange besøkende og var tydelig stresset over situasjonen. Det endte med noen kommentarer mellom hverandre som var hørbart for gjester og alt var ikke like hyggelig.
Jeg elsket og sitte her. Det gjorde meg glad. Betjentene var super hyggelige og snakket med meg. Spesielt hun ene som het Anna, hun var hyggelig. Jeg skulle ønske kakaoen var litt bedre, fordi jeg digger kakao. Jeg skal dra hit mange ganger til.
Helt fantastisk sted å stoppe for en kopp kaffe. Glutenfri utvalg også! Vennlig ansatte og fin stemning, og de har mange fine natur-/ organisk varer til salgs. Anbefales høyt!
Trivelig Pinnekjøttsalaten var en ny opplevelse, veldig god. Anbefales.
Bakverket man får her er helt suverent; det er luftig, komplekst på smak, og er virkelig en trivelig start på dagen, særlig med en god kopp te til. Forrige gang jeg var der spiste jeg byggrynssalaten deres, som var flott komponert, skjønt de største bladene kunne med fordel vært revnet i munnfullbiter; hva gjaldt smak hadde jeg intet å utsette på den; man ble dessuten god og mett av den, og følte at man virkelig hadde fått valuta for pengene. Betjeninga er veldig trivelig, og de svarer vennlig på spørsmål. De manglet noe rutine, som for eksempel å tømme bord når de gikk tilbake til kassa, og de hadde alt for mye te i teholderen, så det ble for trangt til tebladene. Dette er dog småplukk, og ikke grunn god nok til å ikke gi dem full pott.
Veldig koselig kafé, all mat og kaker er helt åpenbart lagd med kjærlighet og servicen var tipp topp!
Veldig god mat,hyggelig betjening og mye souvenirer i form av mat og drikke man kan kjøpe med seg.
En meget hyggelig betjening, god service og veldig god mat. De var også behjelpelig med å finne barnestol til baby på 8 måneder. Trivelige omgivelser. Absolutt verdt et besøk.
Bestilte pizza,ikke den helt store opplevelsen. Kjøpte kaffe og kake,påfyll av kaffe 15 kr!! Kona kjøpte dobbel cappuccino, liten kopp, null skum, lite smak. Ikke imonert
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sødahl-Huset.

åndalsnes sandwich

åpningstider, plassering. Romsdalsvegen 8 åndalsnes kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Sødahl-Huset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sødahl-Huset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sødahl-Huset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fru Grimstad Fru Grimstad 229 meter
Fjellbrent Fjellbrent 241 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler