facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trollstigen Kafe

Trollstigen Kafe
Adresse: Rv63 36 , Åndalsnes 6300, NO
By: Åndalsnes
Rute: Rv63 36
Postnummer: 6300



relaterte søk: Trollstigen gesperrt, Parkering Trollstigen
Anmeldelser
Endelig et spisested som serverer spennende og god mat til turister, store og varierte smørbrød og enkle varmretter med utgangspunkt i norsk mat. Vi spiste vegetarburger som var utrolig god, kjempefint å sitte ute på taket med utsikten ut mot Trollstigen og servitøren kom opp med maten til oss. Mye støy inne så det hadde ikke skadet med noe som kunne gjøre akustikken bedre, men bygget er kjempestilig og sauene gikk på taket og beitet.
Priser greie, Service veldig bra! Vi bestilte Stekt Laks med gratinerte poteter. Vi forventet litt mer grateng… Ikke noe form for saus til laksen, så denne ble for tørr for vår del. Men bra stekt. Ellers lokalet veldig bra og bra med plasser.
God softis, var dessverre veldig tåkete, men fikk utsikt på vei ned. Kosete sauer gjorde det ekstra stas for bybarn
Perfekt plass å ta fine bilder, og kafeen var ikke så værst!
Veldig bra, kan være litt trangt om parkering. Det er mange besøkende så det kan være skitten på toalettet.
I dag ble vi fryktelig skuffet over Trollstigen Kafe. For å være sikre på at den skulle være åpen, hadde vi ringt og undersøkt for noen dager siden, og fått bekreftet at den var åpen. At den kunne komme til å være stengt på grunn av arrangementer var det ingen som sa noe om. Da vi kom dit glade og forventningsfulle i dag, var døra stengt! Og verre - ingen som helst informasjon om at det var stengt, og hvorfor! Noen få folk innenfor, som så i alle andre retninger enn på dem som gjerne ville inn. Etter å ha spurt i butikken ved siden av, fant vi ut at det var stengt på grunn av et bryllup i morgen, og måtte dra skuffet derfra. Dette er for dårlig! Når det står på nettet, og vi får opplyst i telefon, at stedet er åpent, er det et absolutt minstekrav at det står skilt på døra om saken.
Hyggelig betjening som serverte god Trollburger
Veldig bra, må oppleves.
Fantastisk kjøretur. Flott utsikt fra toppen med kafé.
Gode service og turistvarer. God utsikt over fjellene spektakulært opplevelse i fjellet ..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Trollstigen Kafe.

åndalsnes kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Rv63 36 kart bykart, satellitt visning. Trollstigen Kafe adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Trollstigen Kafe. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Trollstigen Kafe med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler