facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørsida

Sørsida

Historie

Sørsida Grill & BBQ skal servere mat med røtter fra beltet mellom Kentucky og Chihuahua. Typisk grillretter, bbq, cajun, creole, tex-mex og rendyrkede meksikanske retter. Dette er "slow food served fast" og all mat er laget fra grunnen av - uten bruk av noe halvfabrikata. Du vil finne retter i alle ender av "sunnhetsskalaen", gode grønnsaksretter, kjøtt, fulg, fisk og skalldyr. Menyen vil i første omgang ikke være så stor, men den vil varieres ofte.

Vi har en kullgrill hvor vi fyrer med grillkull fra argentinske quabracho-trær og en smoker hvor vi veksler litt på tresorter avhengig av hva vi skal lage. Det er smoker'n som produserer BBQ (som egentlig bare betyr varmrøkt mat) - mens kullgrillen tar seg av grillrettene.

Restauranten er konstruert som en "fast casual restaurant". Det er, etter norsk målstokk, en nokså ny variant hvor man får rask og relativt enkel service (les: ikke bordservering), men til gjengjeld får mat basert på gode råvarer laget fra grunnen av - til en fornuftig penge. Man skal også kunne forvente raskere servering her enn på en tradisjonell restaurant hvor maten holder samme kvalitet. Interiøret vil også være på nivå med en vanlig norsk a la carte restaurant.

Bli en "søring", lik siden og meld deg på vårt nyhetsbrev for spennende oppdateringer. Alle som mottar nyhetsbrev vil etter hvert oppnå diverse fordeler og tilbud som gjelder eksklusivt for dem!

Vi gleder oss til å servere deg våre favoritter!

Adresse: Arnemannsveien 3, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 41217743
on.llirgadisros@ocin
By: Hønefoss
Rute: Arnemannsveien 3
Postnummer: 3510



relaterte søk: sørsida grill & bbq meny, spisesteder hønefoss, sørsida hønefoss meny, take away hønefoss, sørsida ålesund, eger og co, ny restaurant hønefoss, city fusion
Nærliggende lignende selskaper
Grand Hotel Hønefoss Grand Hotel Hønefoss 177 meter Jeg hadde et fint opphold på Grand Hotell Hønefoss. Jeg liker at de har beholdt den g...
Bryggerikjelleren Bryggerikjelleren 205 meter Buffeten kosta 475 og inneholdt kyllingvinger, salat, kjøttboller, saus, potet, aioli...
Humbar Humbar 321 meter Bartender ,som servert oss, var kjempeflink, selv om satt vi ute. Gode øler. Cheers
Eger & Co. Eger & Co. 321 meter Eger & Co. spiseri & bar midt i Hønefoss sentrum
Brasserie Fengselet Brasserie Fengselet 385 meter God mat. Særlig satt vi pris på blåskjell og kveiten. Det andre var også godt. Alt i ...
Salt & Pepper Salt & Pepper 420 meter Topp service og nydelig mat. Torsk og burger, dessert og kaffe. Rask servering tross ...
Esso Deli de Luca Hønefoss Esso Deli de Luca Hønefoss 2 km Alltid hyggelig og komme inn der, smiler bestandig.Mat: 5/5
Tonys - Røsholmstranda Tonys - Røsholmstranda 6 km Flott sted å være om sommeren :- hyggelig cafe, enkel parkering, og flott strand. Vel...
Anmeldelser
Meget god burger! Stedet gir deg virkelig følelsen av å være i Kentucky!
Et konsept hvor man velger en vanlig entrecôte til 269,- og hvor man må betale 30,- pr. tilbehør man velger og ender opp med å betale 400,- for en biff med pommes frites grønnsaker og bernaise er i stiveste laget. Min kone og sønn bestilte medium stekte burgere og de ble servert rå. Dette er en tabbe alle kokker kan gjøre, men når vi sier ifra om dette og servitøren kommer tilbake for å diskutere hvorvidt den er rå eller ei er ganske utrolig i mine øyne. Vi fikk ny burger og den var veldig god og riktig stekt. En biff, 3 brus og to burgere = 900 kroner!!!! Altfor dyrt!!!!!
Førsteinntrykket var bra, med store fine lokaler og en spennende meny. Valget av rett falt på en Bacon- og Cheeseburger på 160 g til både meg og fruen, samt en porsjon søtpotetfries med Aioli ved siden av. Når maten kom på bordet ble jeg fort skuffet. Det ble servert en liten knøtt av en burger, som jeg vanskelig kunne se for meg var i nærheten av 160 gram. Når jeg skulle skjære gjennom den fant jeg fort ut at dette var en kompakt puck av en burger, som var fullstendig gjennomstekt. Helt grå tvers igjennom, og så hard at det å klare å få kniv og gaffel gjennom den var en kraftanstrengelse. Dette, kombinert med en Aioli som knapt smakte annet enn majones gjør at det nok ble med dette ene besøket for vår del. Søtpotetfriesene var gode da.
Rendyrket grill, med mange gode grill/BBQ-retter på menyen. Stilige lokaler, litt dinner-aktige. Maten blir tilberedt over åpen ild eller i ekte smoker. Supert konsept. Dessverre trekker servicen ned, ofte ventetid på maten, gjester ved samme bord får ikke maten samtidig og forretter serveres samtidig med hovedretten. Betjeningen visste heller ikke fra hva slags kyr biffen kom fra. Med et skikkelig serviceopprykk ville dette være en klar 5-stjerner sett hen til pris og konsept.
Litt tørt kjøtt og kjip burger. Koselig betjening men fikk feil mat. Sa ikke ifra siden vi skulle rekke kino. Fikk ikke noen typer retter siden ikke klokken var fem, men fikk ikke mat før lenge over fem.
Helt ok konsept, men litt skufga over at mate var flat med smaken. Hadde også forventa flere tyoer kjøtt på menyen også. Men personalet og servicen var meget god.
Vi var 28 stk. Fikk servert hvert vårt indrefilet stykke og delte på alt tilbehøret. Veldig koselig med "dele tilbehør". Nydelig mat og trivelig betjening. Anbefales
Veldig fin ny restaurant midt i byen. Grei mat som dessverre skuffet våre forhåpninger. Smakte veldig lite. Kokk som ikke hadde kontroll på hva gluten var.
Rockin' Ribs Friday. Skikkelig godt! Ikke full pott, da de foregående besøkene jeg har vært verdt 4 stjerner, og dette besøket veide ikke opp. Men verdt et besøk, definitivt.
Burgern var god men gatekjøkken konsept med restaurantpriser og absolutt ikke serviceinnstilte ansatte gjorde det til en dyr engangs event.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler