facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Salt & Pepper

Salt & Pepper

Info

Vi vil oppdatere dere på menyer og nyheter, legge ut bilder og gi dere informasjon som kan være til hjelp.

Historie

Salt og Pepper er ikke svart og hvitt.
Den trivelige restauranten i Hønefoss har flere fargerike retter på menyen enn det kanskje kan høres ut som.
For det er ikke mange steder i den lille byen ved Begna du kan bli servert amerikanske, asiatiske, italienske og meksikanske retter i tillegg til tradisjonelle salater og småretter p ett og samme sted.
Restauranthuset Salt og Pepper byr på det beste fra alle mattradisjoner, i tillegg til god service fra et alltid smilende personale.

Det var sommeren i 2003 at Salt & Pepper først åpnet sine dører til den gamle Drop In Storkiosk i krysset Sundgata/Kongens gate.
Fra å være en videosjappe med hyllemeter på hyllemeter med hermetikkbokser, Donald-blader, boks-Cola og potetgullposer, ble den brune gården nederst i Sundgata til en restaurantperle Hønefoss sjelden har sett maken til.
Etter fire år i Sundgata, bestemte bedriften å flytte nærmere sentrum. Det nye bygget som er fra 1880 tallet, og var tidligere tilholdssted for Ringerikes blad og politistasjon.
Etter ett års oppussing, kunne endelig Salt & Pepper flytte sin virksomhet til Storgate 12 februar 2008.

Adresse: Storgata 12, 3210 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32123311
By: Hønefoss
Rute: Storgata 12
Postnummer: 3210



relaterte søk: salt og pepper gjøvik, salt og pepper menu, salt og pepper oslo, salt og pepper asker, salt og pepper lillehammer, sushi hønefoss, salt og pepper gjøvik åpningstider, spisesteder hønefoss
Nærliggende lignende selskaper
Brasserie Fengselet Brasserie Fengselet 50 meter God mat. Særlig satt vi pris på blåskjell og kveiten. Det andre var også godt. Alt i ...
Eger & Co. Eger & Co. 102 meter Eger & Co. spiseri & bar midt i Hønefoss sentrum
Restaurant Palett nå City Fushion Restaurant Palett nå City Fushion 217 meter Meget bra og hyggelig. Kom sent så sikkert litt trøtt resepsjonist.
Sørsida Sørsida 420 meter Meget god burger! Stedet gir deg virkelig følelsen av å være i Kentucky!
Esso Deli de Luca Hønefoss Esso Deli de Luca Hønefoss 2 km Alltid hyggelig og komme inn der, smiler bestandig.Mat: 5/5
Tonys - Røsholmstranda Tonys - Røsholmstranda 6 km Flott sted å være om sommeren :- hyggelig cafe, enkel parkering, og flott strand. Vel...
Anmeldelser
Topp service og nydelig mat. Torsk og burger, dessert og kaffe. Rask servering tross travel kveld med mye folk. Anbefales.
God mat og mange spennende retter Noe for alle der
Helt ok.. gjerne infomer at bernesausen er kald. Biff kom etter ønske. Grønnsaker var tam i smaken. Ikke vær redd for å bruke krydder.
Aldring mer. Dårlig smak på mat og elendig service. Kommer til å anbefale å ikke gå dit.
Hyggelig lokale. Veldig god mat. Kommer gjerne tilbake.
Kjempegod mat, og god atmosfære. Anbefales!
Innbakt And barnepastaen falt også i smak
Velsmakende mat og ikke dyrt.
Gode størrelser på porsjonene. Godt variert utvalg. Både grill, orientalsk, pizza, vegetar og egne husets produkter. Isteen er fantastisk. Smittevern taes vare på, både med lett tilgjengelig antibac og avstand til neste besøk. Ikke for dyrt heller
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler