facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørstrand Maritime FUS Barnehage

Sørstrand Maritime FUS Barnehage

Info

"Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti"

Historie

Hei alle saman!

Sørstrand Maritime FUS barnehage er ein privat basebarnehage, og ein av FUS- kjedens 150 barnehagar. Vi opna 15. oktober 2008 og er den nyaste barnehagen i Flora kommune. Saman med barnehagens maritime satsing har leiken også høg prioritet hos oss. Det er gjennom leiken og i samspel med kvarandre barna lærer om seg sjølv og utviklar god sosial kompetanse. Vi er opptekne av at barna skal få god tid til å leike i løpet av barnehagedagen, og at alle dei vaksne er GLØDANDE, SKAPANDE OG TILSTEDEVÆRANDE.


I vår barnehage får alle barna vere ute kvar dag. Vi brukar naturen som arena for leik, glede og kvardagsmagi, og vi søkjer nye utfordringar og spennande opplevingar kvar dag. Vi brukar nærområdet vårt aktivt, både skog og fjøresjø. På vårparten får dei eldste barna oppleve turar med barnehagebåten, der dei får prøve fiskelukka og erfare å ferdast i båt på sjøen. Vi har eit stort saltvannsakvarie i barnehagen der både store og små barn får studere og lære om livet i havet. Barna får også ta del i matlaging av fiskefangst og anna. Vi har fast smørjemåltid i barnehagen kvar dag og fokus på sunt kosthald. Frukt og grønt står alltid på menyen.


VÅR VISJON:
"SAMMEN GIR VI BARNDOMMEN VERDI, LEIK OG GLEDE, HVERDAGSMAGI OG VENNEGARANTI"


Vår oppgave

I vår barnehage er vi GLØDANDE, SKAPANDE OG TILSTEDEVÆRANDE!

Vi skal stimulere ditt barn slik at det blir enda meir nysgjerrig og enda meir entusiastisk enn kva det var når vi fekk låne barnet av deg.

Vi skal syrgje for at ditt barn møter andre barn og vaksne her i barnehagen som til saman vil utgjere ein verden som ditt barn oppfatter som trygg, morosam og utfordrande.

Saman skal vi utvikle venskap og vi skal utforske små og store utfordringar, slik at ditt barn utvikler seg positivt i tida det går i Sørstrand Maritime FUS barnehage!

Adresse: Sørstrandveien 18, 6900 Florø
Telefonnummer: 57740286
By: Florø
Rute: Sørstrandveien 18
Postnummer: 6900


åpningstider

Mandag: 06:45 - 17:15
Tirsdag: 06:45 - 17:15
Onsdag: 06:45 - 17:15
Torsdag: 06:45 - 17:15
Fredag: 06:45 - 17:15

Nærliggende lignende selskaper
Dalvegen barnehage Dalvegen barnehage 695 meter Dalvegen barnehage er ein barnehage i Flora kommune. http://webfronter.com/sognfjorda...
Bergmovegen familiebarnehage Bergmovegen familiebarnehage 2 km Bergmovegen Familiebarnehage ...
Furuhaugane Barnehage SA Furuhaugane Barnehage SA 3 km Dessverre er ikke alle pedagoger kompetente ved Furuhaugane barnehage. Eg anbefaler i...
Torvmyrane skule Torvmyrane skule 3 km Flott skole som ligger nært alle som bor her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler