facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørum og Fet Veterinærkontor

Sørum og Fet Veterinærkontor

Info

Klinikken har akuttvakt for øyeblikkelig hjelp utenom faste åpningstider 63 88 16 25. www.fetsundveterinar.no

Historie

På klinikken behandles hund, katt, ilder og gnagere med mer. I stordyrpraksis behandles i hovedsak hester, storfè, småfè og gris.



"SMÅDYRPRAKSIS:- Kirurgi – bløtvev og ben-og leddkirurgi.- Gassanestesi med monitorering av pasienten- Indremedisin- Laboratorieavdeling med blodanalyser- Tannhelse med bl.a tannsteinsfjerning ved bruk av ultralyd- Digitalt tannrøntgen- Digital røntgen- Ultralyd- EKG- ID-merking- Akupunktur- Klipp av kattSTORDYRPRAKSIS:- Sykebesøk- Tannhelse- Kjøps-/salgs-attester- Kastrasjon av hingst stående eller liggende, ca. 30 – 40 hester pr. år- Halthetsutredninger- Oppstalling- Leddinjeksjoner- Vaksinering- ID-merking"
Adresse: Øyaveien 16 b, 1900 Fetsund
Telefonnummer: 63 88 16 25
on.raniretevdnustef@nekkinilk
By: Fetsund
Rute: Øyaveien 16 b
Postnummer: 1900


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: sørum og fet veterinærkontor sørumsand, skedsmo veterinær, fetsund veterinær priser, sinsen dyreklinikk, sørumsand dyreklinikk sørumsand, bjørkelangen dyreklinikk, veterinær lillestrøm, veterinær lørdag
Nærliggende lignende selskaper
Team Hestehelse - veterinærtjenester til hest Team Hestehelse - veterinærtjenester til hes... 3 km Jeg er så fornøyd med vetrinærbesøket. Inkluderende, tar seg god tid. Kunnskapsrike. ...
Anmeldelser
Jeg kan ikke berømme denne klinikken nok! Vi er forholdsvis nye kunder her,men makan til service og medfølelse har jeg aldri vært med på! Anders er helt fantastisk og tar like godt vare på oss eierne som han gjør for dyrene. Han går utenfor det som er krevd om det skulle være nødvendig. De andre som jobber der er også alltid behjelpeligebehjelpelige og hyggelige. Anbefales på det sterkeste!
Veldig hyggelig og proffe, god tid med undersøkelsene og flink med dyrene. Anbefales på det sterkeste.
Har benyttet denne veterinæren i årevis. Føler meg trygg på stedets ekspertise. De har alltid tatt seg god tid, og de gir gode tilbakemeldinger. Jeg er spesielt førnøyd med veterinær Brede.
Verdens beste veterinær! Billig og veldig bra. Anbefaler Anders på det sterkeste.
De beste! Jeg bruker Per-Jacob som "fastdyrlege" da jeg synes det er kjekt å ha en som kjenner dyra mine godt, og som jeg også kjenner godt. Men jeg har vært hos de fleste på et eller annet tidpunkt med både hunder og katter. Uansett hvem jeg har vært hos, har jeg vært strålende fornøyd. Jeg kan ikke få fullrost dem nok! Her er det mye kunnskap og en genuin omsorg for dyra, meget god service og fornuftige priser. Skulle gjerne ha gitt enda flere stjerner.
Super fornøyd med denne veterinærklinikken! Jeg føler alltid de tar godt vare på dyra våre, at de virkelig bryr seg om dem. Kommer man inn akutt uten time kan det logisk nok bli litt ventetid, men ellers er de som regel flinke til å følge tiden godt. Det er også kjempe praktisk og flott at de har dyrebutikk inkorporert i bygningen også. Hva enn man trenger så får man tak i det der. Vi bytter ikke veterinær med det første.
Vi måtte avlive vår kjære Berner i går, hun fikk cancer diagnose forrige uke. Heldigvis var det helgevakte på Fetsund. Vi ble møtt på en flott måte. Profesjonellt, etisk og ivaretakelse, både for hund og mennesker. En stor takk til dyrlege Ekeberg.
Alltid like hyggelig for både dyr og mennesker. Føler deg velkommen av hyggelige annsatte med serviceinnstilling som går utenom det vanlige. Hunden i vårt tilfelle har ingen problemer med å gå inn døren her. Det første vetrinæren gjør er og hilse på hunden på dens vilkår og opprette et tilitsforhold. Deretter er det behandling. Og opplæring for oss som eiere på hvordan fortsette behandling mest mulig effektivt hjemme. Takk for super help hilsen Fluffy.
Jeg er så fornøyd med vetrinærbesøket. Inkluderende, tar seg god tid. Kunnskapsrike. Kan ikke få rost de nok
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler