facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Team Hestehelse - veterinærtjenester til hest

Team Hestehelse - veterinærtjenester til hest

Info

Team Hestehelse er et team av hestepraktiserende veterinærer som tilbyr det meste av veterinærtjenester til hest ute på stall. Vi holder til på Romerike.

Adresse:
Telefonnummer: 98488607
By: Fetsund


Nærliggende lignende selskaper
Yoga - metimeyoga Yoga - metimeyoga 2 km Mitt andre hjem
Sørum og Fet Veterinærkontor Sørum og Fet Veterinærkontor 3 km Jeg kan ikke berømme denne klinikken nok! Vi er forholdsvis nye kunder her,men makan ...
Anmeldelser
Jeg er så fornøyd med vetrinærbesøket. Inkluderende, tar seg god tid. Kunnskapsrike. Kan ikke få rost de nok
Har benyttet denne veterinæren i årevis. Føler meg trygg på stedets ekspertise. De har alltid tatt seg god tid, og de gir gode tilbakemeldinger. Jeg er spesielt førnøyd med veterinær Brede.
Vi måtte avlive vår kjære Berner i går, hun fikk cancer diagnose forrige uke. Heldigvis var det helgevakte på Fetsund. Vi ble møtt på en flott måte. Profesjonellt, etisk og ivaretakelse, både for hund og mennesker. En stor takk til dyrlege Ekeberg.
Fantastisk service og man føler seg veldig ivaretatt og hørt. Vi kjørte fra Oslo til denne veterinærklinikken etter anbefaling og angrer ikke!
Har kommet her i mange år , men nu er det slutt , blitt dårlig service , nogen dyrlæger burde finde noe andet å gjøre.
God mottagelse og veiledning. Positive ansatte som møter deg med et smil og dyrene blir håndtert med vennlighet. God oppfølging.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler