facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sannergaten Sko

Sannergaten Sko
"Sannergaten Skotøymagasin AS er et av landets ledende skotøyforretninger som fører alle kjente merker til barn, dame og herre. Vi har stort utvalg. velkommen!"
Adresse: Sannergata 8 , Oslo 0557, NO
Telefonnummer: 22 35 10 55
By: Oslo
Rute: Sannergata 8
Postnummer: 0557


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-18:00


relaterte søk: sannergata skotøymagasin åpningstider, ramona sko, grensen sko, grensen sko nettbutikk, sko grunerløkka, topman sko forhandler, høgl sko forhandlere, sannergata sko miinto
Anmeldelser
Lokal skobutikk som har holdt det gående i mange år. Trivelig og profesjonell betjening med fagkunnskap som gir god service. Stort utvalg av sko og støvler til alle aldre og alle årstider. Lojalitetsprogrammet i form av godt, gammeldags stempelkort er et stort pluss og gir bra rabatt.
25.01.24 Ser bra ut utenfra. Kommer man inn så må du hjelpe deg selv. Ganske ubehagelig å høre ansatte baksnakke kunder etter at de går ut av butikken, vis de ikke kjøper noe men kun har prøvd et par eller to. Aldri mer.
Uvanlig godt utvalg i vintersko/støvletter. Byens hyggeligste betjening og super service. Vi reiser gjerne gjennom byen for å handle der. Prisene er gode.
Alle kan gjøre feil, men det er normalt å beklage - det gjør også at kunden blir mindre irritert over feilen dere har gjort.
Fantastisk hyggelig betjening,vi kommer igjen og igjen,de står på hodet for å finne sko som passer deg,kjempegodt utvalg og gode priser på kvalitetsvarer.Hunden din er også veldig velkommen,de er veldig hundevennlige,hunden vår elsker å være med å handle der.Anbefaler denne skobutikken på det beste.
Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse og vil aldri komme tilbake. Selgeren var veldig agresiv, og fortalte meg definitivt øke stemmen hennes fordi jeg ikke forsto størrelsen på skoene og spurte feil spørsmål. I had a really bad experience and will never come back. the vendor was very agresive amd told me off definitely raise her voice because I didn't understand the sizing of the shoes and asked the wrong question.
Hyggelig og kompetent betjening, stort utvalg og greie priser. Praktisk beliggenhet rett ved Birkelunden trikkestopp, nærmeste nabo til Ringen Kino. Noe deprimerende og slitne lokaler for mine preferanser, men ellers topp opplevelse.
Utrolig dyktig og kunnskapsrike, serviceinnstilte, imøtekommende ansatte! I kombinasjon med stort utvalg av gode sko blir dette uslåelig. Anbefales på det varmeste om du trenger nye sko, og veiledning finne riktig type for akkurat deg.
Veldig hyggelig personale og god service. Godt utvalg. Gode tilbud. Fikk kjøpt kvalitetssandaler i dag som var satt ned med 70%!
En useriøs aktør. I forbindelse med kjøp på nett via Miinto og retur av vare på grunn av feil størrelse, uteblir både refusjon og svar på henvendelser på epost og telefon. Styr unna.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sannergaten Sko.

Oslo skobutikker

åpningstider, plassering. Sannergata 8 kart bykart, satellitt visning. Sannergaten Sko adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sannergaten Sko. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sannergaten Sko med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Shoe Lounge Shoe Lounge 580 meter
Mustang Sally Mustang Sally 699 meter Sjarmerende liten butikk med blomster og klær
Manillusion Manillusion 766 meter Unik forretning med klær du ikke finner andre steder og i størrelser som passer de al...
Ramona Skosalon Ramona Skosalon 910 meter Fantastisk herlig skobutikk med gode, fine sko og fantastisk hyggelig og kunnskapsrik...
Store Sko Store Sko 933 meter Veldig hyggelig betjening, veldig hjelpsomme. Fikk fikset sålen på et par dressko i ...
Gillmor Gillmor 1 km God service, men blitt solgt sko som er altfor store til barn etter ansattes anbefali...
Josephine Atelier Josephine Atelier 2 km Veldig flinke og veldig rimelig, topp service!
Shoebar Shoebar 2 km Min samboer kjøpte noen sandaler og oppdaget noen feil på de rett etter kjøpet fem mi...
Skomaker Dagestad Skomaker Dagestad 2 km Er du mer glad i utsøkt kvalitet og fremragende service enn i penger er dette en skob...
986116699 986116699 2 km "RG, yoga, turndrakt, turn, dans, dansesko, jazzsko, sneakers, ballett, salsa, tango,...
Din Sko Din Sko 2 km Dårlig kvalitet og enda mer elendig service. Kjøpte et par Chelseaboots til datteren ...
Hector Lille Vinkel Sko Hector Lille Vinkel Sko 2 km Supert utvalg, super service!
Trapes Sko Trapes Sko 2 km
Stress Stress 2 km Brukte shoe cleaner som sto jeg kunne bruke og da ble skoene ødelagt falt av deler av...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler