facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Store Sko

Store Sko

Info

Store Sko er en skobutikk i Oslo som har spesialisert seg på sko i store størrelser. Vi har damesko i størrelse 42 - 46 og herresko i størrelse 47 - 53.

Adresse: Rathkes Gate 1 , Oslo 0558, NO
Telefonnummer: 22 35 60 16
By: Oslo
Rute: Rathkes Gate 1
Postnummer: 0558


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterte søk: store sko herrer, store damesko på nett, store sko oslo åpningstider, store sko gjøvik, store sko sverige, store sko bergen, store sko trondheim, damesko str 45
Anmeldelser
Veldig hyggelig betjening, veldig hjelpsomme. Fikk fikset sålen på et par dressko i lær som betyr mye for meg. Jobber er bunnsolid og til en veldig billig penge 300kr per dags dato. To trekk som gjør at det ikke blir 5 stjerner: Tok litt lengre tid enn forventet - både fordi det var litt feriekrøll og slikt, men jeg fikk også forespeilet "de kan hentes over helgen" og var ikke klar da. Men bor rett i området så gjorde meg ingenting da dette var på ruten min. Det andre som trekker er at det er litt forvirrende med navnene. Butikken er Store Sko, mail-korrespondansen skjer med Nettskomakeren, og kvittering fra verkstedet kommer fra Fenrir Skobutikk AS. Så litt forvirrende. Chatten på nettsiden er altså ikke en chat, men en mail-request som svares av "Nettskomakeren. Ellers veldig fornøyd!
Leverte sko til reparasjon om kom for å hente de som avtalt etter noen uker, men da var de ikke reparert. Fikk beskjed om å komme tilbake dagen etter kl 10, møtte opp 10:15 men det var ingen i butikken. Fikk ikke tak i de på telefon. Måtte hente skoene etter lang tid grunnet reise, en reise jeg trengte skoene mine til. Anbefales ikke!
Et veldig bra tilbud til oss med store sko, hyggelige folk med bra service og ingen ting å si på prisene heller. Slike butikker er det viktig å bruke og støtte opp om :
Alltid bra å handle der. Anbefales rett og slett. Hilsen fra Svalbard
Her får du god service, greie priser har ikke verdens største utvalg pga liten plass i butikken de har større utvalg på nett
Dette er en butikk jeg ikke kunne klart meg ute.Jeg har str.50 i sko og DET finner man ikke i mange butikker.Har vært kunde her i over 30 år og de som driver den i dag gjør sitt ytterste for at kundene skal bli fornøyde.Jeg hadde litt plunder med en skobestilling før jul 2021 og etter at jeg litt forhastet,og det beklager jeg meget,skrev en noe negativ anmeldelse her så har Store Sko mer enn levd opp til sitt gode rykte.Jeg fikk istedet for en skobestilling som ble borte i Corona-kaoset i posten,en godispakke av de sjeldne som jeg ikke hadde forventet.Sokker,isbrodder OG et par sommersko.Hva skal man si?? Jeg har takket dem og bare sommeren kommer må jeg nok en tur i butikken igjen
Trenger du sko i store størrelser og setter pris på personlig og god service?Anbefaler en tur innom denne butikken om du er i Oslo. De har super nettbutikk også men det er så gøy å kunne prøve, velge og vrake i store sko av god kvalitet. Ikke så vanlig for oss med store føtter!
Fantastisk butikk for oss som bruker mer enn 41 i sko. Godt utvalg og veldig god service
Flott at denne butikken eksisterer! Bra utvalg og veldig hyggelige eiere! Jeg har i dag kjøpt to par sko som jeg er veldig fornøyd med ! Jeg støtter denne bedriften!!
Flott butikk for oss jenter med sko størrelse 42 ; Veldig hyggelig Eier og veldig hjelpsom. En får både blokket ut støvler ved kjøp og fiksing av sko. Fikk til og med fikset en modifisering på mine Enduro MC støvler for å få dem til å passe rundt leggen . Spurte Eieren og JA dem fiksa, og til veldig rimelige penger med super kvalitet :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Store Sko med offentlig transport


Herslebs gate 120 meter
11N
12N
30
Schous plass 140 meter
11
12
18
Heimdalsgata 220 meter
17
Olaf Ryes plass 330 meter
11
12
18
Sofienbergparken 350 meter
11N
12N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Store Sko.

Oslo skobutikker

åpningstider, plassering. Rathkes Gate 1 kart bykart, satellitt visning. Store Sko adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Store Sko. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Store Sko med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler