facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Siris Biofotonterapi

Siris Biofotonterapi

Info

Biofotonterapi er en helt ny behandlingsform som kombinerer de gamle klassiske behandlingsformene Akupunktur og Homeopati med moderne teknologi - uten nåle

Historie

Biofotonterapi er en behandlingsform som kombinerer de gamle klassiske behandlingsformene Akupunktur og Homeopati med moderne teknologi – uten nåler eller inntak av medikamenter. Kroppens organer måles elektronisk og behandles med lysfrekvenser.

Selve behandlingen går ut på å gjenopprette kommunikasjonen/lyssignalene, og løse opp blokkeringer i organer som vi måler på pasientene. Kroppens eget immunforsvar starter da sin egen prosess for å rette opp eller fjerne det som har påvirket cellene. Dette er derfor en behandlingsform som er smerte- og risikofri da den kun stimulerer kroppens egne forsvarsmekanismer til å ordne opp. Bivirkninger utover slapphet etter behandling er sjeldent.

Cellene i kroppen avgir cirka 100 000 lysimpulser per sekund. Disse lysimpulsene består av fotoner (lyspartikler) med ulik informasjon. Når cellene fungerer bra er lyset koherent. Det betyr at impulsen kan sammenlignes med en laserstråle. Når det forstyrres, svekkes lyset og det blir kaotisk. Etter hvert blir det like dårlig som en lyspære. En lyspære avgir nemlig meget tregt og kaotisk lys.

Lysimpulsene fra cellene styrer alle de biokjemiske prosessene i kroppen. Behandling med et instrument som heter Chiren hjelper til slik at det er ditt eget lys som sørger for at kroppen kommer i balanse igjen og at immunforsvaret ditt gjenopprettes. Chiren leter etter årsaken til problemene og bekjemper disse. Følgene eller symptomene forsvinner deretter fordi kroppen selv er i stand til å ordne opp. Behandlingen korrigerer forstyrrelsene i lyset fra cellene, ved å rette opp de kaotiske lysimpulsene, og dermed gjøre cellene i stand til å sende sterke klare lysimpulser.

Under diagnosen ser man på hvilke systemer i kroppen som fungerer godt. Dette gjøres gjennom målinger på akupunkturpunkter på hender og føtter. Disse akupunkturpunktene befinner seg i "enden" av lysbanene, som knytter sammen alle kroppsdelene. Lysbaner er det samme som meridianer. Hver meridian tilhører et organ i kroppen, så vi måler tilstanden i organene/systemene i kroppen.

Først foretas en punktmåling av meridianene på hendene og føtter for å se hvilke kroppsdeler som fungerer bra og hvilke som fungerer dårlig. Godt fungerende organer/systemer vises på bildeskjermen som en vannrett linje. Mindre godt fungerende systemer gir en fallende linje. En kraftig fallende linje viser at organet er dålig og har kraftige forstyrrelser. Disse organene har en eller flere funksjonsfeil. Årsaken til disse forstyrrelsene er neste punkt i behandlingen.

Vi tester ut kjente frekvenser/informasjoner av mulige forstyrrelser på punktene som viser en funksjonsfeil. Informasjonen som vi tester har alle de omvendte frekvensbølgene av forstyrrelsene. Siden to motsatte bølger av samme frekvens nøytraliserer hverandre, oppheves forstyrrelsen og måleresultatet vil igjen vise en vannrett linje. Når dette oppnås, vet vi at årsaken til forstyrrelsen er funnet.

Behandlingen består av å gi den motsatte informasjonen av forstyrrelsene tilbake til kroppen og cellene. Under behandlingen holder man i to glassrør. Det ene glassrøret overfører lyset som avgis av kroppen til Chiren. Dette skjer via optiske fiberkabler. I Chiren blir lyset delt opp i harmoniske og disharmoniske lys. Det gode, harmoniske lyset forsterkes og gis tilbake til kroppen via det andre glassrøret. Det disharmoniske lyset inverteres (dannes om til den motsatte bølgen) og gis tilbake til kroppen. Siden det inverterte lyset nøytraliserer den kaotiske delen av lyset, oppheves forstyrrelsene.

På denne måten kan Chiren rette opp 70% av forstyrrelsene i kroppen. De øvrige 30% spores opp gjennom målinger og behandles ved hjelp av energetiske medikamenter. Behandlingen gjør at immunforsvaret får de beste vilkårene og gjør kroppen i stand til å ordne opp i problemene selv.

Adresse: Storgata 64a, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 91540679
moc.iparetnotofoib@iris
By: Lillehammer
Rute: Storgata 64a
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:30 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Solruna Solruna 85 meter Hobby. Paint pictures and make jewelry for sale. Also take on my task of treating you...
BriKa Coaching BriKa Coaching 294 meter Individuell NLP-Coaching Par-og familiecoaching Coachingsamtaler med barn og ungdom H...
Lillehammer Akupunktur Lillehammer Akupunktur 306 meter Meget fornøyd med behandlingene. Plagene fra KOLS, SLIM og Pankreatitt er minimalise...
Et liv i balanse Et liv i balanse 1 km Et sted hvor kropp og sjel kan finne ro!
Massasjeterapeut og akupunktør Gro Visdal Massasjeterapeut og akupunktør Gro Visdal 2 km Massaøren Linda er super flink. Kan anbefales på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Siris Biofotonterapi med offentlig transport


Bergsenghjørnet 60 meter
B8
Lillehammer kino 90 meter
B8
Lillehammer skysstasjon 150 meter
141
5007
501
533
541
Lillehammer skysstasjon 150 meter
102
103
111
140
142
500
503
533
602
Lillehammer skysstasjon 150 meter
102
140
500
511
B1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler