facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjelsliv

Sjelsliv

Info

Healing, livsveiledning og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Historie

Lone Haugland heter jeg. Er enestående mamma til ei jente på 3 år. Vi bor på Nøtterøy, like utenfor Tønsberg. Jeg arbeider intuitivt, med veiledning fra sjelen. Liker å skape ritualer for å markere og feire overganger i livet. Opptatt av holisme og hvordan alt henger sammen. Glad i yoga, meditasjon og treklemming. Verdsetter økologi og naturvern høyt. Er høysensitiv, empatisk og skapende.

Vår oppgave

Å hjelpe mine medmennesker med å få sjelskontakt

Etikett

Organisasjonsnummer 917241708

Produkter

Healing, livsveiledning, ritualer og meditasjonsundervisning på nett. Tar i mot klienter i et trivelig behandlingsrom på Medissage nær Tønsberg.

Adresse: Ringshaugveien 146, 3150 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 94260062
on.vilslejs@enol
By: Tønsberg
Rute: Ringshaugveien 146
Postnummer: 3150


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sjelsliv.

Tønsberg alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Ringshaugveien 146 tønsberg bedrift kart bykart, satellitt visning. Sjelsliv adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sjelsliv. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sjelsliv med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler