facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skårungen

"Accommodation in Kabelvåg and only 9 km to Svolvær. Great starting point when exploring Lofoten. Here you can choose between accommodation in fisherman's cabins, hotel rooms, pioneer huts or camping. The place has its own restaurant, as well as the spa area withhot tub & sauna. Great location with immediate proximity to the sea and a short way to great hiking. Skårungen has a swimming area, climbing wall, moorings and playground."
Adresse: Ørsvågveien 40, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: 40484647
By: Kabelvåg
Rute: Ørsvågveien 40
Postnummer: 8310



relaterte søk: Restaurant Skårungen, Skårungen barnehage, Skårunge betydning, Kabelvåg hotell, Rorbu Kabelvåg, Kabelvåg Camping, Skårungen Facebook
Nærliggende lignende selskaper
Nyvågar Rorbuhotell Nyvågar Rorbuhotell 1 km Koselig plass med nydelig atmosfære,god mat og god service Rom: 5/5
Anmeldelser
Flott beliggenhet ved havet og utsikt til fjellene. Flott turterreng og aktiviteter på sjøen. Rom: Fantastisk utsikt .fra store vinduer på rommet Deilig uhøytidelig men lekre rom og veldig gode senger.. Aktiviteter i nærheten: Naturen byr på alt og resten får du hjelp til på hotellet. Mat og drikke: Godt kjøkken. Vi spiste en deilig fiskesuppe til en bra penge. Interessante detaljer: Man kan sitte helt privat i badestampen ute på moloen i all slags vær og nyte badstua etter en dukkert i havet.
Bestilte ovnsbakt torsk, og fikk overstekt torsk, som i tillegg smakte av gammel fisk, og var seig som sko-såler. Sendte den ut igjen og fikk ny fisk, bedre stekt, men den samme gamle fisken. Sendte også denne ut. Fikk full regning på maten. Anbefales IKKE. Bestilte også italiensk ribbe, denne var for det meste fett. Ikke bra. Huff…. Aldri sendt ut mat fordi den ikke er spiselig før. Wifi dekker kun resepsjonen, ikke plassen. Ellers en fin plass. Unngå mat. Eier av plassen opplyste at det var et annet selskap som drev restauranten, men på grunn av dårlige tilbakemeldinger er avtalen oppsagt, og de vil selv overta driften. Det er bra. Da vil nok maten bli bedre. Campingplassen ligger nydelig til ved vannet mellom høye fjell. Anbefales.
Fantastisk plass, personalet i resepsjonen for dårlig oppdatert , ikke alle har nett for å se priser. Driveren av restauranten er italiensk og bra er det. Men det brukes alt for mye olje i maten.
Dette kunne vært en bra plass, men, toalettene og dusjene var skitne både i gammelt og nytt bygg. I gammelt bygg luktet det urin selv utenfor bygget. Vi fikk en plass helt nede med sjøen, denne var ikke ryddet og full av glasskår. Restauranten var en katastrofe. Det tok 1 time og 45 minutter for å få maten - når den kom smakte pizzaen omtrent ingenting. Det eneste man kunne kjenne av smak var svidde rester under pizzaen. På den positive siden har campingen barnepass på dagen med aktiviteter som virket veldig gøy dette testet ikke vi ut. Her kunne det vært veldig bra, men det trengs en god del enkle grep for å komme opp på listen.
Flott sted med god atmosfære og god service. Fantastisk mat. Takk for fire fine dager her i Lofoten.
Ble et skuffende opphold på Skårungen. Resepsjonen - Veldig pen og nyoppusset resepsjon med sitteplasser. Her var det muligheter for å kjøpe drikke, snacks, tannbørste, etc. 45,- for én brus. Resepsjonisten var veldig chill, og kanskje litt for chill. Opplevde flere ganger at det ikke var noen resepsjonist i resepsjonen. Noe som førte til kø, irritasjon og forvirring. Gangen til hotellrommene - Ikke pusset opp slik som resepsjonen. Gulvet var bølgete, og i enden var det et lite kjøleskap som kunne brukes av hotellets gjester dersom en ønsker å oppbevare ting kjølig. Ingen lås på kjøleskapet, og en oppbevarte ting der på eget ansvar. Soverommet - Nymalt, gode senger, og grei plass. Ingen TV. Litt rart at det ikke er TV på rommene når en har betalt så mye for dette hotellet. Vinduet på rommet var punktert. Låsen til døra var gammel og måtte nærmest lirkes opp hver gang en ønsket å låse opp eller igjen døra. Skal fortelle deg at det blir ganske irriterende allerede etter første gang. Badet - Knøttlite. Knærne touch'a døra når en satt på do. Doen var heller ikke fuget fast til gulvet og holdt på å ramle over om en lente seg litt til siden. Ikke var det fall ned mot sluket. Skal love deg det ble vått her. Restaurant - Unødvendig dyrt og skuffende service. Tok vinter, våtter og år før vi fikk bestille. Aperol Spritz ble på mystisk vis til en Campari Spritz. Pizzaen var midt på treet, og servitørene var ikke servitører. Fikk også øye på en gjest som klagde på drinken han fikk servert. Servitøren smakte på den, drakk av glasset til gjesten, og sa seg enig. Ellers en veldig hyggelig betjening. Fasiliteter - skuffende da en har betalt så mye. Ingen TV på rommene og utleie av sykler, SUP og kayak er skremmende dyrt. Dette var oppholdet jeg hadde gledet meg mest til, men som jeg ble mest skuffet over. Det var også vårt dyreste opphold. Søren meg rimeligere å oppholde seg på Oslo lufthavn enn dette stedet. Jeg klager ikke, men det er jo ubeleilig at det skal være sånn hos dere.
Utrolig fin campingplass med veldig god pizza! Hyggelig betjening. Sauna/badstu/ spa, var et et veldig stort pluss. Når de får pusset opp det gamle do/dusj anlegget, skal de få 5 stjerner.
Flott beliggenhet og utsikt. Dyrt for å stå uten strøm, øverst ved Mount Skårungen, men greit at dusjing var inkludert i prisen. Ser de har prøvd å pusse opp sanitæranlegg nede, gode intensjoner - slett arbeid. Så mye hår på gulvet at det så ut som noen hadde klipt seg i dusjen. Trangt og lite dusjrom, hadde vært bra med en skillevegg eller noe mellom knaggrekka og selve dusjen.
Fantastisk service, fantastisk utsikt, fantastisk opphold! Ligger veldig sentralt til for det meste Lofoten har å by på - klatring, fotturer, sykling, fiske etc. Veldig god mat har de også. Hvis du ikke har planer for friuken din så har du det nå!
Spiste i restauranten. Ble veldig godt ivaretatt av hyggelig og serviceinnstilt personal. Maten smakte veldig godt og var lekkert dandert. Atmosfæren og utsikten setter prikken over i'en og minner deg på at du befinner deg i verdens vakreste øyrike Lofoten. Kan varmt anbefales på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler