facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SMIL

Info

Latter er ikke alltid den beste medisin!

"SMIL" Handler om hvordan alkohol kan bryte ned en persons psyke, og hvordan veien til å akseptere seg selv kan være skremmende og innviklet.



"Velkommen til Smil Tannlegesenter! Vi holder til i nye og flotte lokaler midt i Oslo sentrum like ved Nationaltheatret, Løren, Nydalen, Bjørvika, og Bekkestua. Hos oss blir du møtt av et tannhelseteam som setter deg i fokus. Våre sekretærer og tannleger holder høy faglig kompetansenivå. Vi har flere tannleger med tilleggskompetanse innen en rekke behandlinger. Vi har god erfaring innen tannlegeskrekk, og estetiske tannbehandlinger. Du kan være trygg på at du får et trygt, dokumentert, og faktisk smertefri behandling. Vi holder åpent både på dag- og kveldstid, samt lørdager. Dette for å gjøre tannhelsetjenesten mer tilgjengelig i en travel hverdag. Velkommen til oss."
Adresse:
Telefonnummer: 45562208
By: Oslo



relaterte søk: Tannlege Oslo Majorstuen, Tannlege Oslo Studentrabatt, Beste tannlege Oslo, Akutt tannlege Oslo, Tannlege tilbud Oslo, Blid tannlege, Tannlege Nydalen, Tannlege studentrabatt
Nærliggende lignende selskaper
Oslo Dokumentarkino (The Oslo Documentary Cinema) Oslo Dokumentarkino (The Oslo Documentary Ci... 1 km Oslo Dokumentarkino viser norske og internasjonale aktuelle dokumentarfilmer og organ...
ALT DET JEG ER ALT DET JEG ER 2 km ALT DET JEG ER er en film og et endringsprosjekt hvor målet vårt er å bidra til den n...
Frihetsprosjektet Frihetsprosjektet 2 km Forsøksgymnaset i Oslo er et av de meste spennende eksperimenter i norsk historie. H...
Vinteo Vinteo 2 km Vinteo er et produksjonsselskap som spesialiserer seg innenfor kortfilmer til din bed...
Jeg ser deg - Filmen Jeg ser deg - Filmen 2 km Hvert år forsvinner flere titalls mennesker i Norge. Når politiet gir opp søket velge...
GR&EI GR&EI 3 km Jeg er jo inhabil siden jeg jobber der men synes GR&EI utt: grei er et kreativt b...
Reisefilm Reisefilm 3 km Reisefilm produserer utendørs reklame for Sosiale Medier fra hele verden. Filmproduks...
Bollywood comedy page Bollywood comedy page 3 km hi and welcome my new page Bollywood page
Filmkonsulentene Filmkonsulentene 3 km Vi utvikler og produserer godt og effektivt filminnhold. Det viktigste for oss er at ...
NFkino Colosseum NFkino Colosseum 4 km http://no.wikipedia.org/wiki/Colosseum_kino
Laukli & Laukli Laukli & Laukli 7 km L A U K L I & L A U K L I
Star Media Entertainment Star Media Entertainment 11 km Velkommen til Star Media Entertainments Facebook-side med filminfo, konkurranser og ...
Norsk Filmen 2018 Norsk Filmen 2018 37 km se filmen På Nett HD Norsk Dubbet Undertekst onine
Scope100 Scope100 97 km Scope100 er en side for norske filmentusiaster. Scope100 søker hundre filminteresse...
DodoFilm Company DodoFilm Company 260 km an independent film company
Anmeldelser
Joviana er veldig dyktig og hun er utrolig behagelig å være rundt. Jeg kom fra årskontroll hos henne i dag med full serviceinnstilling som hun alltid gir. Hun er alltid hyggelig. Er 3 året jeg er hos henne og kan bare anbefale alle som er redd for å oppsøke tannlege å besøke smil tannlege senter i bjørvika. Der holder Joviana til. Har bare hørt positive anmeldelser fra pasienter på smil og det med gode grunner.
Kari Anne Systad er helt fantastisk! Veldig grundig i jobben hun gjør og overbehandling aldri - dette gjør at tannhelsen min aldri har vært bedre og jeg føler meg veldig trygg på at tennene mine er ivaretatt på best mulig måte! Veldig glad for at jeg fant henne for ca 4 år siden - hun anbefales på det varmeste.
Endte opp hos hun etter en meget dårlig opplevelse hos en annen tannlege på Sandvika. Første tannlegen ga feil medisiner, og avsluttet en halvveis behandling, med kutt i munn og betennelse, ikke minst smerter. Dette gjorde at jeg kviet meg for å gå tilbake til en tannlege igjen. Men pga smerter og skade, måtte jeg. Og da var jeg så heldig og havnet hos smil tannlegesenter. Alle ansatte og spesielt tannlegen som jeg fikk tok godt vare på meg. De gjorde hele opplevelsen trygg og behagelig fra start til slutt. Jeg klarte å bli komfortabel med å gå til tannlegen igjen. Veldig takknemlig for disse menneskene. Resultatet kunne ikke blitt bedre. Anbefales på det sterkeste.
Veldig flink tannlege, bra service, og gjør alt for at man skal ha det så behagelig som mulig, lett og snakke med, appsolutt og annbefale smil i Bekkestua, beste tannlegen jeg har vært hos.
Jeg var inne til en vanlig sjekk med rens. Lokalene var rene og velholdte og folkene som jobbet der var hyggelige. Det virket som om de hadde det fint på jobb. Sindre var flink og grundig. Han forklarte det han gjorde underveis, ga gode råd og var veldig vennlig.
Eva er ikke bare en faglig dyktig tannlege. Hun forklarer nøye hva hun gjør, er ekstremt nøye og vet hva hun driver med. Hun er trygg, solid og omsorgsfull samtidig som hun også er sprudlende, morsom og gir det lille ekstra for kunden. Hun får tannlegebesøket til og føles som en «Divatreatment»
Min opplevelse av Smil Tannlegesenter er at det er et hyggelig sted å komme til, med profesjonelle, gode og trygge fagfolk. Min behandler Eva er jeg veldig fornøyd med, hun forklarer hele prosessen og trygger en når det er nødvendig. Ingen problem å ha tannlegeskrekk i møte med Eva og kollegaen her. Anbefaler absolutt å gå til Smil Tannlegesenter på Nationaltheatret.
Første gang jeg hadde årskontroll på Smil. Fikk rask time hos Ole og ypperlig behandling. Veldig nøyaktig og skånsomt arbeid, samtidig som han forklarer underveis! Anbefaler både Smil og Ole!
Flinkeste og hyggeligste tannlegene jeg har vært hos. De har et veldig godt tilbud på type behandlinger og har timer både tidlig og sent. Kjempefornøyd hver gang jeg drar, absolutt hvert pengene. Anbefales for alle med tannlegeskrekk og uten.
Jeg har siden jeg var tenåring hatt utrolig sterk tannlegeskrekk. Jeg er så utrolig fornøyd med min nye tannlege Elise. Hun gjør det så mye bedre og enklere å gå til tannlegen. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler