facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Son Brygge

Adresse: 1555 Son, Norway
Telefonnummer: 64958738
By: Son
Postnummer: 1555



relaterte søk: Son Brygge skalldyrkasse pris, Sjømatkasse Son, Son Brygge Restaurant, Son Brygge fiskekasse, Skalldyrkasse Son, Fiskeforretning Son, Åpningstider Son, Fiske i Son
Anmeldelser
God fersk sjømat. Litt tørr hummer men nydelig krabbe, reker og perfekte blåskjell, aldri før opplevd noe sted å få ett nett med blåskjell hvor alle skjellene lever. Utrolig bra.
Flott skalldyrkasse som passer til hverdags og fest. Sjøkrepsen var bare helt magisk gode. Personlig liker vi bedre de frosne rekene fremfor de ferske. De er større og smaker rett og slett bedre.
Sånn passe bra, blir skuffet når det meste har vært fryst, spesielt krabbe som ikke smaker noe godt når den har vært fryst og innholdet ikke er ren krabbe, men en blanding av alt på den. Klørne var seige utenpå og luktet ikke særlig friskt. Reker var det rikelig av, men hummeren igjen var smak løs. Prisen er og altfor høy i forhold til kvaliteten.
Har kjøpt en kasse med skalldyr for 2 personer. Veldig fornøyd med kvaliteten
Liten butikk i sjøkanten i son. Godt utvalg av sjømat. Anbefales.
Flott beliggenhet, men dårlig info om hva som er gjestebrygge og hvem som skulle ha betalt. Flere var usikre og betalte til feil utleier.
Romslig gjestehavn med god informasjon, rent og tiltalende toalett og dusj, og trivelige restauranter og shopping rett ved bryggen. Et sted man får lyst til å komme tilbake til.
Lyst på sjømat? Dette er stedet. Her er en liten hyggelig fiskebutikk som serverer deg mer enn hva du måtte ønske. Fersk sjømat rett fra havet. Dem prpduserer opp sjømatkasser på bestilling, disse er bare helt fantastisk. Hyggelig peiser er det også. Anbefales p det sterkeste. Dem har ogdå uteresturang om sommeren for dem som ønsker å nyte en dag i Son :
Har nå bestilt skalldyrkasse fra fiskebutikken i Son noen ganger. Topp kvalitet vær eneste gang - anbefales
Son Brygge & fiskebutikk har et godt utvalg av utsøkte råvarer fra sjøen. Du får det meste og beste av skalldyr og et utvalg fisk. De har også kraft, sjømatsalat, aioli og annet som skal til for å lage et herlig sjømåltid. Du kan bestille en sjømatkasse til en stykkpris per person minimum 2, men det må du bestille senest dagen i forveien. Hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Son Brygge med offentlig transport


Kleiva 160 meter
545A
545B
Kleiva 170 meter
Kleiva 170 meter
545A
545B
Son havn nord 280 meter
545A
545B
Son havn nord 290 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Son Brygge.

Son småbåthavn

åpningstider, plassering. Son Brygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Son Brygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Son Brygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Son Gjestehavn Son Gjestehavn 60 meter Det er alltid hyggelig med en tur på havna når været er flott. Stemningen der får de ...
Sonskilen Båthavn Sonskilen Båthavn 211 meter Litt dårlig akustikk i festlokalet
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler