facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Son Gjestehavn

Son Gjestehavn

Info

Her tilbys båtturistene en rekke bekvemligheter i en trygg og moderne havn. For webkamera og mer info: www.sonhavn.no

Historie

Son er en sommeridyll, med yrende liv og aktivitetstilbud for store og små. Son kan by på en rekke
serveringssteder med god mat og godt drikke, gallerier og forretninger, samt fine turområder og flere badestrender.

Son Gjestehavn eies og drives av Vestby kommune. Vi tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i en trygg havn. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv familiehavn og vårt mål er at båtgjestene skal trives. Våre gjestebrygger ligger sentralt, fritt for biltrafikk og i gangavstand til alle fasiliteter.

I vårt moderne serviceanlegg finner du toaletter, garderober med dusj og hårføner, stellerom for bleieskift, vaskemaskiner og tørketrommler, samt den populære “bytt en bok” hylla. Dagens værmelding finner du ved inngangen. På betalingsautomatens kvitteringsdel står kode til døgnåpent serviceanlegg, trådløst internett og septiktømmestasjon.

Vi ser på tilbakemelding fra våre gjester som konstruktive innspill og lover å behandle dem seriøst. Ta kontakt på [email protected].



"Son gjestehavn finner du i sentrum av idylliske Son. Åpent så lenge det er isfritt. Alle våre gjesteplasser er reserverbare via Dockspot. Drop-in plasser er skiltet ledig. Døgnåpent serviceanlegg med toalett, dusj og myntvaskeri. Velkommen!"
Adresse: Storgata 29D, 1555 Son, Norway
Telefonnummer: +47 64 95 87 38
on.nvahnos@tsop
By: Son
Rute: Storgata 29D
Postnummer: 1555



relaterte søk: webkamera son gjestehavn, son båthavn, son spa gjestehavn, havnekontoret i son, son gjestehavn norge, drøbak gjestehavn, dockspot son, oscarsborg gjestehavn
Anmeldelser
Det er alltid hyggelig med en tur på havna når været er flott. Stemningen der får de fleste i godt humør.
Koslig havn , noen gikk rundt og solgte boller på morran og hentet søppel og flasker fra båtene. Topp
Fin havn med flere gode spisesteder og butikker
Gjestehavnen er meget hyggelig, men når man ankommer NB-brygga må man lete etter servicebygget og fant ingen skilt eller kart som viste hvor det var. Dusjene tar kun mynter noe som i praksis gjør det temmelig ubrukelig hvis man ankommer sent på kvelden. For en gjestehavn som ligger i det øvre prissjiktet burde denne opplevelsen være bedre. Ellers en god opplevelse med å sjekke ledig plasser med DockSpot.
Fine kaier og greie kaileier. Det som virkelig trekker ned og gjør opplevelse irriterende er 70 kr for toalett og i tillegg småpenger for å dusje. Når du bruker 30 kr for 11 minutter dusj og må vente på varmt vann i 2 av dem er det virkelig ikke verdt besøket.
Bra havn og suverene mennesker som jobber der.
Vi har vært der 3 ganger og hadde alltid positive opplevelser. dette er en veldig god, populær og ren gjestehavn. 4 stjerner kun fordi vi synes at 320 nok er litt for dyrt for vår 21.7 ft båt.I tillegg man må betale for dusj 2,5 nok for 1 min. Og må dra fra havn senest kl 12. Hyggelig områd med gode restauranter. Veldig positivt at vi fikk rundstykker hver morgen. God service!!!:-
Son Gjestehavn er trivelig, men jeg må dessverre gi en dårlig score grunnet prisnivå. At en person med en 27 fot båt skal betale det samme 350 kroner for båter opptil 39 fot er uforklarlig. Seilbåten min er i tillegg smal og jeg trenger ikke landstrøm, men må allikevel betale for det. Enten er de griske, eller så ønsker de å ekskludere min type båt eller så er de uvitende, eller en dårlig blanding av alle tre. Jeg håper for fremtiden at det kan bli et valg for de med under 30 fot båt, og mulighet til å velge uten strøm. 250 kroner kunne vært akseptabelt + evt 50 for strøm. Jeg kommer dessverre ikke tilbake før det har blitt en endring i prisnivå.
Son havn er en hyggelig plass, men blir ødelagt av at alle plassene selges på docspot. Etter min mening er systemet gammeldags, i tillegg gjør det havnen lite attraktiv for spontanturer. Droppes nok på neste tur.
Av 3 båter som ankom samtidig med oss, dro de 2 andre. Kr 95 for å ligge etpar etpar etpar timer er for irriterende. Vi kommer heller ikke igjen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Son Gjestehavn.

Son småbåthavn

åpningstider, plassering. Storgata 29D son havn kart bykart, satellitt visning. Son Gjestehavn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Son Gjestehavn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Son Gjestehavn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Son Brygge Son Brygge 60 meter God fersk sjømat. Litt tørr hummer men nydelig krabbe, reker og perfekte blåskjell, a...
Sonskilen Båthavn Sonskilen Båthavn 219 meter Litt dårlig akustikk i festlokalet
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler