facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spjelkavik barneskole

Spjelkavik barneskole

Info

Spjelkavik barneskole ligger i indre bydel av Ålesund Kommune. Døve og hørselshemmede i kommunen kan få et forsterket skoletilbud her.

Historie

Skolen har ca. 612 elever og 80-90 ansatte i skole og AKS (aktivitetsskole). Elevene er organisert i 28 klasser og et elevråd som er svært aktivt på flere områder i skolehverdagen. Gjennom FAU er foreldrene en stor støtte for elever og ansatte og de er aktive på alle trinn og i forhold til ledelsen.

Skolens visjon er:

Skape en inkluderende skole som bygger på

trygghet
trivsel
tilhørighet
toleranse

Vi er opptatt av elevene skal utvikle seg og lære slik at de har et godt grunnlag for videre skolegang og ungdomstid. Derfor deltar vi aktivt i den pedagogiske utviklingen av grunnskolen. Dette gjør vi gjennom ulike tiltak og utviklingsprosjekt. Her nevnes noen eksempler:

Elevmegling
Lions Quest
Kultursekken
Vennskapsuker
Systematisk leseopplæring og kartlegging
Trivselslederprosjekt
Uteskole og turgrupper
Fysisk fostring og mat

Skolen har oppdaterte og nybygde lokaler og kan tilby elevene svært gode rammer for læring. Det viktigste er likevel det skolens personale kan tilby i form av trygt læringsmiljø og et oppdatert undervisningstilbud. Vi har tro på mye fysisk aktivitet og at aktive elever er snille og greie med hverandre.

Adresse: Tueveien 19, 6010 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70 16 47 00
on.enummok.dnusela@sbkivaklejps
By: Ålesund
Rute: Tueveien 19
Postnummer: 6010



relaterte søk: spjelkavik barneskole sfo, spjelkavik barneskole timeplan, spjelkavik barneskole rektor, spjelkavik barneskole facebook, spjelkavik barneskole skolerute, spjelkavik ungdomsskole, aks spjelkavik barneskole, blindheim barneskole
Anmeldelser
Fin skole med stort oversiktlig område for barna å leke på. Gode lekeapperater, sklier og husker.
Hei jeg heter Patrycja jeg skal bynne i 6e spjelkavik barneskole
Jeg går det super skole
Dårlig skole.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Spjelkavik barneskole med offentlig transport


Spjelkavik barneskole 80 meter
41
Porten 340 meter
1
110
12
14
2
21
250
4
Spjelkavik sentrum 370 meter
1
110
12
14
2
21
250
4
Spjelkavik vgs. 380 meter
210

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spjelkavik barneskole.

ålesund grunnskole

åpningstider, plassering. Tueveien 19 kart bykart, satellitt visning. Spjelkavik barneskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spjelkavik barneskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spjelkavik barneskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler