Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Stortinget

Stortinget

Info

Dette er Stortingets offisielle side på Facebook. Den vedlikeholdes av Stortingets administrasjon.

Historie

Velkommen til Stortingets Facebook-side. Her håper vi du vil finne nyttig og interessant informasjon om hvordan det norske demokratiet fungerer.

Vi kan dessverre ikke besvare enkeltsaker, men vil etter beste evne forsøke å gi svar på hvordan du går frem hvis du ønsker å komme i kontakt med en representant eller har innspill til en bestemt sak.

Siden vedlikeholdes av kommunikasjonsavdelingen. Vi setter pris på innspill og kommentarer, men oppfordrer til en saklig og konstruktiv debatt.

Vi forbeholder oss retten til å, uten forhåndsvarsel, slette kommentarer, som:
• kan oppfattes som støtende, krenkende, diskriminerende eller inneholder grove eller nedsettende angrep på personer eller firmaer.
• kan oppfattes som «søppelpost» («spam») eller reklame
• inneholder sensitive personopplysninger
• er i strid med loven, for eksempel ved å bryte opphavsretten, eller ved å være rasistiske, ærekrenkende eller injurierende

Brukere som stadig bryter disse retningslinjene blir blokkert uten ytterligere forvarsel. Kommentarer som er i strid med loven kan bli meldt til politiet.

Adresse: Karl Johans Gate 22 , Oslo 0026, NO
Telefonnummer: 23 31 30 50
By: Oslo
Rute: Karl Johans Gate 22
Postnummer: 0026relaterte søk: stortinget wiki, stortinget representanter, hva er stortinget, stortinget 2017, stortinget oppgaver, stortinget adresse, stortinget bygget, stortinget historie
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Stortinget

. Oslo oslo turistattraksjoner og historiske bygninger åpningstider, plassering. Karl Johans Gate 22 kart bykart, satellitt visning. Stortinget adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stortinget. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stortinget med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler