facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stortinget

Stortinget

Info

Dette er Stortingets offisielle side på Facebook. Den vedlikeholdes av Stortingets administrasjon.

Historie

Velkommen til Stortingets Facebook-side. Her håper vi du vil finne nyttig og interessant informasjon om hvordan det norske demokratiet fungerer.

Vi kan dessverre ikke besvare enkeltsaker, men vil etter beste evne forsøke å gi svar på hvordan du går frem hvis du ønsker å komme i kontakt med en representant eller har innspill til en bestemt sak.

Siden vedlikeholdes av kommunikasjonsavdelingen. Vi setter pris på innspill og kommentarer, men oppfordrer til en saklig og konstruktiv debatt.

Vi forbeholder oss retten til å, uten forhåndsvarsel, slette kommentarer, som:
• kan oppfattes som støtende, krenkende, diskriminerende eller inneholder grove eller nedsettende angrep på personer eller firmaer.
• kan oppfattes som «søppelpost» («spam») eller reklame
• inneholder sensitive personopplysninger
• er i strid med loven, for eksempel ved å bryte opphavsretten, eller ved å være rasistiske, ærekrenkende eller injurierende

Brukere som stadig bryter disse retningslinjene blir blokkert uten ytterligere forvarsel. Kommentarer som er i strid med loven kan bli meldt til politiet."Stortinget er Norges nasjonalforsamling. Her sitter 169 stortingsrepresentanter fra hele landet, som er valgt for en periode på fire år.Stortinget har tre hovedoppgaver: å vedta lover, disponere statens utgifter og inntekter gjennom statsbudsjettet og kontrollere regjeringen.Stortingsbygningen ble tatt i bruk 5. mars 1866, og er tegnet av arkitekten Emil Victor Langlet, med et nyere tilbygg fra 1959, tegnet av arkitekt Nils Holter.Stortinget disponerer i tillegg flere bygg rundt stortingsbygningen, bl.a. Stortingskvartalet i Prinsens gate/Akersgata og lokaler i Akersgata 18."
Adresse: Karl Johans Gate 22 , Oslo 0026, NO
Telefonnummer: 23 31 30 50
By: Oslo
Rute: Karl Johans Gate 22
Postnummer: 0026relaterte søk: stortinget wiki, stortinget representanter, hva er stortinget, stortinget 2017, stortinget oppgaver, stortinget adresse, stortinget bygget, stortinget historie
Anmeldelser
Begynner å bli en stund siden dette stedet kunne gis 5 stjerner. De rottene som sitter i dette bygget nå må kastes ut. Ut med globalistene! Kommer aldri til å savne dere.
jeg trodde demokrati betydde at alle kunne bestemme
Slipper aldri inn, har i 40 minutter på å slippe inn og ingen kommer å åpner:
Stortinget faller. Nye folk må overta plassene. Det er hull i det norske ordenssystemet og det må rettes opp. Noen må stå opp for vårt vakre land. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Elsker, elsker det og tenker på vår far og mor og den saganatt som senker drømmer på vår jord. Dette landet Harald berget med sin kjemperad, dette landet Håkon verget medens Øyvind kvad; Olav på det landet malte korset med sitt blod, fra dets høye Sverre talte Roma midt imot. Bønder sine økser brynte hvor en hær drog frem; Tordenskjold langs kysten lynte, så den lystes hjem. Kvinner selv stod opp og strede som de vare menn; andre kunne bare grede, men det kom igjen! Visstnok var vi ikke mange, men vi strakk dog til, da vi prøvdes noen gange, og det stod på spill; ti vi heller landet brente enn det kom til fall; husker bare hva som hendte ned på Fredrikshald! Hårde tider har vi døyet, ble til sist forstøtt; men i verste nød blåøyet frihet ble oss født. Det gav faderkraft å bære hungersnød og krig, det gav døden selv si Fienden sitt våpen kastet, opp visiret for, vi med undren mot ham hastet; ti han var vår bror. Drevne frem på stand av skammen gikk vi søderpå; nu vi står tre brødresammen, og skal sådan stå! Norske mann i hus og hytte, takk din store Gud! Landet ville han beskytte, skjønt det mørkt så ut. Alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett, har den Herre stille lempet, så vi vant vår rett. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Og som fedres kamp har hevet det av nød til seir, også vi, når det blir krevet, for dets fred slår leir.
Kjempe fint sted både uten for og inne på Stortinget.
Her var det enkelt å få hjelp. De var på plass før tiden og de to gutta som kom var effektive og profesjonelle. Kan virkelig anbefale de videre.
Stortingets oppgaver Stortinget er Norges folkevalgte nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen. Stortinget er også en viktig arena for politisk debatt. Budsjettarbeidet Stortinget bevilger penger til statens budsjett. Kontrollen over bevilgningene er et viktig styringsmiddel for Stortinget Fred, frihet og demokrati kan ikke tas for gitt Stortingspresident Tone W. Trøen og lederen i utenriks- og forsvarskomiteen Anniken Huitfeldt holdt taler på frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai for å hedre og minnes alle som har kjempet for fred og frihet på Norges vegne. – Mer enn noensinne trenger vi samlinger, sa stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i sin tale på det digitale 8. mai-arrangementet i Minnelunden på Akershus festning. Hun la vekt på at frigjøringsdagen og veterandagen gjør 8. mai til en felles minne- og markeringsdag som vi både bruker til å hedre og minnes i takknemlighet alle dem som kjempet for denne friheten og til å minne oss selv om verdiene som vi fører videre og bygger samfunnet og fellesskapet på. – For Norge er frigjøringsdagen ledd i vår fortelling om demokratiets gjenkomst og de demokratiske frihetsverdiene, som alltid er verdt å kjempe for og bygge på. Disse verdiene er også grunnlaget for vårt ansvar for å løfte blikket og se ut over Norges grenser. På veterandagen står vi samlet om å hedre alle norske kvinner og menn som deltar eller har deltatt i internasjonale operasjoner for fred og forsoning, sa stortingspresidenten. Aldri mer 9. april Anniken Huitfeldt la i sin tale vekt på at vi må bygge et sterkt forsvar fordi vi aldri mer vil oppleve 9. april. Men vi må også forsvare oss og stå opp mot hatefulle ytringer mot andre mennesker – det samme hatet som la grunnlaget for forfølgelse, folkemord på jøder og forsøk på å utrydde andre minoriteter under krigen. Ekstremisme oppstår ikke i vakuum. – Bekjemping av ekstremisme og terror har også vært grunnlaget for norske soldaters deltakelse de siste årene i internasjonale operasjoner i land som Afghanistan, Irak og Mali. På dagen i dag minnes vi også i dyp respekt alle dem som har gitt sitt liv i internasjonale operasjoner, sa Huitfeldt i sin tale.
Det er tydelig at det er ekstremt lenge siden sist jeg var innom. Disse folka er jo mer selvopptatte enn meg, og det sier jo en god del.
Hadde avtalt en konkret timepris skriftlig. Når de skal ha betaling etter fullført oppdrag kommer ekstra krav på 550 kroner for utkjøring de ikke har nevnt med et ord på forhånd. Vanskelig å oppnå kontakt når det forsøkes klages i ettertid. Anbefales ikke.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stortinget.

Oslo turistattraksjoner og historiske bygninger

åpningstider, plassering. Karl Johans Gate 22 kart bykart, satellitt visning. Stortinget adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stortinget. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stortinget med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler