facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østre Lae

Østre Lae

Info

På Østre Lae har vi salg av nyplukket bringebær fra ca 22. juli og noen uker ut i august.

Historie

Østre Lae er en familiegård og drives av Linda og Olav Suleng som er fjerde generasjon på gården. Østre Lae ligger 2 km nord for Lena sentrum, langs veien mellom Lena og Stenberg.
Her kan man kjøpe nyplukket bringebær i sesongen. Vi har Glen Ample som er hovedsorten i Norge. Hos oss høster vi fra ca midt i juli og et stykke ut i august (sesongavhengig). Disse bærene har god holdbarhet og er godt egnet til å fryses ned.

Vi selger ullfeller fra våre egene lam og tilbyr slakt av hel eller halv utegris fra Østre Lae. Utegris bestilles på våren og leveres på høsten, stykket og delt etter eget ønske.

Adresse: Laegsutua 14, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 41604060
moc.liamg@gnelusadnil
By: Lena
Rute: Laegsutua 14
Postnummer: 2850


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Østre Lae.

Lena gård

åpningstider, plassering. Laegsutua 14 lena region kart bykart, satellitt visning. Østre Lae adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Østre Lae. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Østre Lae med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler