facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestre Seierstad

Vestre Seierstad

Info

På Vestre Seierstad produseres det såkorn, kålrot og honning, i tillegg til at det produseres korn og konsumegg fra frittgående høner på Øvre Seierstad.

Historie

Vestre Seierstad er en familiedrevet gård på Toten med beliggenhet i nærheten av Lena. Gården drives i dag av Lene Hansen og Ole Christian Flesvik som er femte generasjon på gården. På Vestre Seierstad produseres det i dag såkorn, kålrot og honning.
I tillegg forpaktes gården Øvre Seierstad hvor det produseres korn og konsumegg fra 7.500 frittgående høner. Det har vært eggproduksjon på Øvre Seierstad siden 1947 og tilbake i tid har det blitt solgt egg fra gården. Dette er videreført i dag med utsalg hver torsdag i Holtevegen 45 hvor man kan få kjøpt egg, honning og kålrot.

Adresse: Seierstadgutua 119, 2850 Lena, Norway
By: Lena
Rute: Seierstadgutua 119
Postnummer: 2850


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vestre Seierstad.

Lena gård

åpningstider, plassering. Seierstadgutua 119 kart bykart, satellitt visning. Vestre Seierstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vestre Seierstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vestre Seierstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Østre Lae Østre Lae 1 km På Østre Lae har vi salg av nyplukket bringebær fra ca 22. juli og noen uker ut i aug...
Skjefstad Gård Skjefstad Gård 4 km Totens beste melk
Fagerlie gårdsutsalg Fagerlie gårdsutsalg 6 km Utsalg av hjemmelaget eple-, solbær- og rabarbragele. Har også eplesaft, som er kjemp...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler