facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sulland Sarpsborg

Info

Sulland Sarpsborg er en del av Sulland Gruppen. Merkeforhandler for Ford, BMW og Mitsubishi person og varebiler i Sarpsborg-området. Ca 80 brukt biler på lager.

Adresse: Johan Gundersens vei 2, 1711 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 69138700
By: Sarpsborg
Rute: Johan Gundersens vei 2
Postnummer: 1711


åpningstider

Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 07:30 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: stamsaas sarpsborg bmw, stamsaas sarpsborg ansatte, sulland fredrikstad, sulland auto sarpsborg, sulland moss, ford stamsaas fredrikstad, stamsaas sarpsborg verksted, mitsubishi sarpsborg
Anmeldelser
Har ufattelig mye å lære av Sulland Moss! Blitt lovet å bli ringt tilbake 4 ! ganger uten hell. Styr unna!
Anbefaler Sulland Bruktbil, hyggelige folk. Tar kunden seriøst og ordner opp om det skal være noe :- Her kan du være trygg når du skal kjøpe bil.
Servicen på Sulland Sarpsborg er top notch! Imøtekommende mennesker som gjør sitt beste for kunden.
Anbefaler ikke dette stedet. Jeg har vært hos de mange ganger og bilen blir ikke lager ordentlig. Første gangen var det batteriet. Dette skiftet de, men etter dette har bilen ikke fungert. Etterpå mente de at dynamo skulle skiftes. De ga meg en pris men dagen etter stoppet bilen på E6. Gikk derfor til sulland Moss. De fortalte at det ikke var noe med dynamoen ei heller batteriet. Det var bare ét kabel. Derfor anbefaler jeg på ingen måte dette stedet!
Hadde bilen i 2 uker for å ta eu kontroll og utbedre feil. Jeg ba dem i tillegg bytte front rute og tåkelykt. Det ble selvfølgelig ikke gjort!!! Har snakke der borte i butikken og på tlf til sammen 4-5 ganger og dem sa, at de noterer det ned det hjalp ikke er skikkelig skuffa
Hyggelig Mustang treff på slutten av sesongen
Fikk ikke feilkode nr utskrevet.Fikk beskjed om vifte på dieselvarmer gikk treigt.Ikke helt sikker men tror ikke det er noe vifte men pumpe der. Skulle vente på pris på jobb men ikke fått enda 2 virkedagersiden.verksted på onsdag Lørdag nå.
Hadde veldig dårlig opplevelse. Spurte en ansatt idag om man kan bestille bildeler på nettsiden og han bare JEG VET IKKE. Okay!!!!! Man tok seg tid likesom for å dra dit så får man et sånt svar! Veldig merkelig.
Kjapp og super service!
Vurderer du å kjøpe bil bør ta en tur innom sulland. Disse gutta kan bil
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sulland Sarpsborg med offentlig transport


Albert Moeskaus vei 200 meter
130
150
Sarpsborgveien 1 310 meter
130
150
Obs Tunejordet 430 meter
130
Sparta Amfi 440 meter
130
150

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sulland Sarpsborg.

Sarpsborg bilforhandler

åpningstider, plassering. Johan Gundersens vei 2 sarpsborg karosseriverksted kart bykart, satellitt visning. Sulland Sarpsborg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sulland Sarpsborg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sulland Sarpsborg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler