facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tune Bil

Tune Bil

Info

Velkommen til Tune bil! Vårt verksted står klar for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Ta gjerne kontakt!



"Velkommen til Tune Bilservice! Vi ligger sentralt til på Tunejordet, vegg i vegg med Mekonomen butikken. Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service, EU- kontroll og generelt vedlikehold."
Adresse: Lilletunveien 4, 1711 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: +4769101880
By: Sarpsborg
Rute: Lilletunveien 4
Postnummer: 1711


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07:30 - 17:00

Anmeldelser
De ville ikke godkjenne bilen min bare fordi jeg ikke brukte originale lyspærer! Det er ingen slik lov noe sted i verden som tvinger meg til å bruke originale lyspærer lyspærene er kjøpt hos thansen, men tydeligvis har de sine egne lover! Jeg har vært på 2 forskjellige bilverksteder før og 1 av dem var bare 1 uke tidligere! og ingen sa at lyspærene mine er dårlige.. og så har de tvunget meg til å betale mer enn 4000kr for å få bilen min godkjent. Det er rent tyveri, hold dere unna dette verkstedet!
Hyggelig betjening og god service
Fikk rask hjelp når en venn trengte det. Topp service.
God service og hyggelig personale.
Bra service og ok pris
God service og hyggelige folk
Flinke gutter se
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tune Bil.

Sarpsborg bilverksted

åpningstider, plassering. Lilletunveien 4 kart bykart, satellitt visning. Tune Bil adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tune Bil. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tune Bil med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler