facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sunbelt Massasjebad Norge A/S

Sunbelt Massasjebad Norge A/S

Info

Sunbelt Massasjebad var Norges største spabutikk med over 800 solgte spabad og swimspa i 2017. Vi har gode garanti vilkår og vi leverer til hele landet.

Historie

Sunbelt Massasjebad Norge er Norges største spa butikk med over 400 solgte bad. Vi har bred erfaring og Norges største delelager til boblebad og swimspa. Vi setter kunden i fokus for å finne det rette produktet til deg og dine. Vi har over 100 bad på lager i Notodden, kort leveringstid og vi leverer til hele landet. Vi har over 4000 fornøyde kunder over hele landet. Vi selger også redskaps boder av meget høy kvalitet. Disse er veldig populære og enkle å sette opp. Vi har også begynt med terrassetak av høy kvalitet. Sunbelt Massasjebad fokuserer på lave priser for å gi kunden mest igjen for pengene.

Adresse: Heddalsveien 42, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 90767611
on.apstlebnus@tfirdeb
By: Notodden
Rute: Heddalsveien 42
Postnummer: 3674



relaterte søk: sunbelt spa notodden, stort spabad, sunbelt spas, spabad bergen, jacuzzi new joy, sunbelt bedriftsmegling, motstrømsbasseng pris
Nærliggende lignende selskaper
Tinfos Bad Tinfos Bad 754 meter Greie priser, ok basseng. Kunne godt ha åpnet senere i helgene og stengt senere. 12:0...
Anmeldelser
Ikke nok med at servicen er bra ved kjøp, men er faktisk enda bedre etterpå. Trenger litt opplæring på massasjebadet og servicen er mer enn imponerende. Gjør jo ikke noe at produktet de selger også er helt topp.
Nå har jeg hatt massasjebadet mitt fra Sunbelt i snart ett år. Som uerfaren spabad eier har jeg fra tid til annen hatt behov for litt info og hjelp av gjengen på Sunbelt, med alt fra kjemikalie blanding til lys og varme innstillinger, jeg kan ikke få fullskrytt servicen de yter. Fra første kontakt, til levering og frem til i dag har de vært utelukkende positive og hjelpsomme til en hver tid. Så er du på leit etter spabad kan jeg på det varmeste anbefale Sunbelt til nye kunder. Fantastisk lettvint, veldig hjelpsomme og dyktige folk
Alt fungerte bra helt til de kom for å hente karet. 1 mann og resultatet ble knuste fliser både ut og inn setting. De har nektet på at de ødelagte noe. Nå har det gått nesten 2 år og masse problemer med følgeskader. Så jeg skal aldri ha noe med de igjen. Ps: etter nye beviser fra takstmann som har beviser før og etter har de sagt de skal dekke 1000 i knust flis, men jeg sitter igjen med ødelagt uteplass. Hadde de rettet opp med en gang så hadde dette kanskje vært unngått.
Anbefaler alle å sjekke at Sunbelt har en servicemann i nærheten av der du skal ha badet. Hvis ikke kan du få store problemer. Vi kjøpte et Admire bad for noen år siden. Vi har hatt problemer omtrent fra dag en. Slanger og koplinger lekker til stadighet. Har hatt store utgifter til rørlegger. Det er veldig dårlig kvalitet på rør og deler. Det er til stadighet nye lekkasjer.
Vi bestilte bad i februar og er veldig fornøyd. Vi fikk super service og veiledning. Bestilte med levering, som gikk smertefritt. Og transportør ga oss i tillegg en rask veiledning. Anbefales på det sterkeste.
Superfornøyd med terrassetaket vi kjøpte her. Enkelt å sette opp. Pluss i boksa for upåklagelig service. Fikk takplate med skade i, og det ble erstattet og levert hjem innen kort tid. Anbefales!
Fikk på plass et Devotion-bad nylig. Alt fra første kontakt med Sunbelt til badet var på plass og i bruk har vært en fornøyelse! Alle personer jeg har vært i kontakt med pr mail, telefon og i butikk har vært enestående. Blide, serviceinnstilte og kunnskapsrike. Har fått masse råd og veiledning underveis! Når det gjelder selve badet er jeg storfornøyd!!..endelig et SKIKKELIG massasjebad! ..jeg opplever det som at jeg har fått et knallbad til knallpris!...kan anbefales på det varmeste. Og ikke for å glemme nettsiden til Sunbelt: Masse god info, hjelpevideoer, etc. Vurderer du et spa-bad? Løp og kjøp!
Helt fantastisk service, dette er supre folk som selger bra produkt og virkelig hjelper om man lurer på noe og kan produktene sine ut å inn
Jeg kjøpte Admire Massasjebad i Januar til hytta. Meget god service med direkte levering. Alt gikk slik det skulle og jeg har fått meget god service i ettertid når spørsmål har oppstått. Bruker Sunbelt til alt av ekstrautstyr og kjemikalier da rådene virker fornuftige både på hva jeg bør handle og hva jeg IKKE bør handre. Det er skjelden vare hos firmaer som ønsker å selge. Meget godt fornøyd og anbefaler Sunbelt Massasjebad Norge til alle som ønsker denne luksus i hverdagen :
Hei! Hele prosessen fra første henvendelse til levering var veldig bra! Jeg var lenge i tvil om jeg skulle kjøpe kar fra sunbelt, men etter mye frem og tilbake så ble det slik. Jeg har sjekket de opp på nett og ikke funnet noe særlig negativt, så valget falt på sunbelt spa. Tilbudet ble levert samme dag som forespørselen ble sendt. Alt ble levert til avtalt dato og tid, ikke mye å si på dette. Jeg var forøvrig innom en konkurrent for å kjøpe kjemikalier til karet, han spurte hvor mye jeg hadde gitt og hvor jeg hadde kjøpt det. Han konkluderte med at jeg hadde blitt lurt og kjøpt et «kinakar» som han kalte det. Konklusjonen er at jeg ikke kommer til å handle av han noen gang seinere! Nå har vi hatt karet i et halvt år og det fungerer som bare det! Dette har vært en meget god investering for oss og det blir brukt myye. Jeg har ringt sunbelt og hver gang tar de telefonen, jeg er heller ikke tvil om det skulle være noe så får jeg hjelp. Har også pratet med daglig leder med spørsmål og fått veldig god hjelp. Jeg er ikke i tvil, jeg har kjøpt jacuzzi på rett sted. + Alt er som de lover Meget seriøse Får alltid tak i de - Skulle ønske personen som leverte det kunne mer slik at karet ble satt på en optimal måte Har hatt en kveld uten lys men er ikke tvil om at jeg får hjelp hvis jeg spør Jeg anbefaler alle som er i ferd med å kjøpe jacuzzi at de tar kontakt med sunbelt spa, veldig bra. Nå har vi hatt karet i et halvt år og har overhodet ingen følelse av å ha kjøpt et kinakar. Mvh Tore Sandvik
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler