facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tinfos Bad

Tinfos Bad

Info

På Tinfos Bad kan du løsne opp i boblebadet eller duppe i varmtvannsbassenget. Det er også mulighet til å sette seg i en av badstuene.

Historie

Hvis halsen er tørr og magen er hul, er det mulig å få kjøpt leskende drikke og en matbit i kiosken.

Vi ligger på Tinfosøyren, ved siden av Idrettsparken, i O H Holtas gate, og er åpen for publikum seks dager i uken.

Adresse: O H Holtas gate 36, 3678 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35015280
By: Notodden
Rute: O H Holtas gate 36
Postnummer: 3678



relaterte søk: åpningstider tinfos bad, morgensvømming notodden, tinfos bad priser, notodden kommune, tinfos bad åpningstider påske, gullbring bad
Nærliggende lignende selskaper
Sunbelt Massasjebad Norge A/S Sunbelt Massasjebad Norge A/S 754 meter Ikke nok med at servicen er bra ved kjøp, men er faktisk enda bedre etterpå. Trenger ...
Anmeldelser
Greie priser, ok basseng. Kunne godt ha åpnet senere i helgene og stengt senere. 12:00-17:00 hadde vært fint. Blir ofte knapt med tid når de stenger bassenget 14:30. PS. skulle ønske noen kunne håndheve dusje reglene bedre. Lit lei av å se folk kun vøte håret før de hopper uti. Det skulle også vært pålagt å dusje etter badstua.
Flott badeanlegg på øvre Tinfos. Her er både et stort svømmebasseng, og et noe mindre varmt basseng. Det er også et lite plaskebasseng for de minste. Der er også et boblebad - for de som måtte ønske det. Badet har 2 badstuer; et tradisjonelt og en dampbadstu. Man finner også en klatrevegg og stupebrett her. Om man skal klage på noe... så har det i den siste tiden vært endel åpningsdager som badet har vært stengt - pga problemer, dampbadstuen virker ikke alltid og det har tidvis vært for kaldt i det varme bassenget.
Dårleg med opningstider. Badet er mest for symjing og/eller boblebad. Lite med attraksjonar og stupebrett er 1m maks. For leik eller moro ta turen til drammen eller rjukan istaden.
Åpningstider annonsert på nett var ikke riktige. Kom til stengte dører etter en lang kjøretur og måtte returnere skuffet.
Billig og helt fint badebasseng både varmt og kaldere basseng. Ikke så mye ekstra men det trenger man gjerne ikke alltid.
Veldig bra badeanlegg i et fint område. Veldig god standard med badstue, boblebad og bassenger.
Supert bad hvis man liker å svømme. Sjelden man må dele bane
Tar corona virus hensyn ok og hyggelig betjening alltid
i tinfos bad. Det var veldig gøy og moro
Det er jo allt for høye priser daaaa
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tinfos Bad med offentlig transport


Tinnesgata 170 meter
2
312
Tinnesgata 170 meter
Tinnesgata 180 meter
2
313
Skoland 320 meter
1
3
312
313
5
Skoland 330 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler