facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sveriges Ambassad

Sveriges Ambassad

Info

Välkommen till Sveriges ambassad i Oslo, och till vår officiella facebooksida!

Historie

Vi vill här dela med oss av egna och andras Sverigefrämjande aktiviteter. Förhoppningen att sidan ska bli en inspirerande plats för alla med intresse för Sverige, relationen länderna emellan men också för er som är nyfikna på vår verksamhet.

Adresse: Nobelsgate 16 A , Oslo 0244, NO
Telefonnummer: 24 11 42 00
By: Oslo
Rute: Nobelsgate 16 A
Postnummer: 0244


åpningstider

Mandag: 08:30-16:00
Tirsdag: 08:30-16:00
Onsdag: 08:30-16:00
Torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 08:30-16:00


relaterte søk: sveriges ambassad oslo pass, norske ambassaden i oslo, svenska ambassaden oslo öppettider, norske ambassaden i sverige, sveriges ambassade, sweden abroad, sveriges ambassad nord korea, svenskt pass för utlandssvenskar
Anmeldelser
Når det står åpent fredag på nett så hadde jeg forventet at det var åpent, de få timene som står!
Veldig uhøflig kunde behandling. Noen burde bytte jobb og se lysere på livet
Verdens dårligste service jeg har prøvd å ringe til svenske ambassade forbindelse med nytt pass opplysninger enten er det så langt kø du venter til det blir brutt ellers de svarer ikke dessverre er du heldig å komme fram i ambassaden så personale er veldig uhøflig eller tørr jeg er meget meget skuffet og lei.
Ikke åpent mange timer i uken, så msn må planlegge besøket. Noe kø da jeg hentet ut nytt pass. Hyggelig personell å meget hjelpende. Vanskelig å finne parkering i nærheten.
Hårreisende at Sveriges ambassade / konsulat med så mange svensker i Norge, ikke tilbyr fornyelse av pass for sine statsborgere i Norge, og at folk under Koronatid med alle restriksjoner for reising mellom Norge og Sverige, tvinges å reise til Sverige for å få fornyet pass! Er målet å tvinge alle svensker i Norge til å bytte statsborgerskap til norsk?
Helt enkelt en skam for Sverige.
Arrogante, uproffe og uhøflige.
Oversatt av Google Ser at flere skriver det jeg hadde tenkt å skrive. Men seriøst. Det er virkelig skammelig å ikke kunne fornye passet på ambassaden, helt umulig å ringe og snakke med noen. Gjør de litt vanskeligere når du er på farten, du bør få 1 stjerne bare fordi personen som delte ut passet var hyggelig. De er nok taktisk lettere å bli norske snart og kanskje smartere også. I tillegg forsømte politiet dokumentene mine så passet ble flere uker forsinket, men det skal jeg ikke klandre ambassaden for. Å statsborgerskap skal prøves. Kom inn for passsøknaden med ORIGINALDOKUMENTET om statsborgerskapet mitt og jeg må fortsatt prøves. Også med gyldig pass og originale dokumenter. YUK! Original Ser att fler skriver de jag tänkt å skriva. Men seriöst. De är skamligt helt sant å inte kunna förnya passet på ambassaden, helt omöjligt å ringa å prata med någon. Gör de lite svårare när man är på gång, 1 stjärna de ska ni få bara för att hon som lämna ut passet var trevlig. De är väl taktiskt sett enklare å bli norsk snart å kanske smartare också. Dessutom slarvade polisen bort mina handlingar så passet vart flera veckor försenat, men de ska jag inte beskylla ambassaden för. Å medborgarskapet skall prövas. Kom in för passansökan med ORGINALDOKUMENTET på mitt medborskap å ändå ska jag prövas. Även med giltigt pass å orginaldokument. USCH!
Oversatt av Google At den svenske ambassaden i Oslo ikke fornyer pass for svenske statsborgere bosatt i Norge er skammelig! Å tvinge folk til å kjøre helt til Sverige for dette er i strid med alle internasjonale trender og regler, ikke minst med tanke på miljøet! Og å bestille time på politiets nettsider er ikke mulig fordi du ikke har svensk bank-ID gjør ikke saken enklere! Veldig irriterende! Enhver bananrepublikk gir bedre service til sine innbyggere i utlandet! Er dette et forsøk fra svenske myndigheter på å få svenskene til å endre statsborgerskap?! Original Att Sveriges ambassad i Oslo inte förnyar pass för svenska medborgare bosatta i Norge är skamligt! Att tvinga folk at köra hela vägen till Sverige för detta är emot alla internationella trender och regler, inte minst med tanke på miljö! Och at boka tid på polisens internetsida inte är möjligt pga att man inte har svensk bank-id gör saken inte lättare! Väldigt irriterande! Vilken som helst bananrepublik ger bättre service till sina medborgare utomlands! Är detta ett försök från svenska myndigheter för att få svenskarna att byta medborgarskap?!
Oversatt av Google Jeg tror du ville blitt bedre mottatt av den israelske ambassaden som palestiner, enn som en svenske i Norge på besøk til den svenske ambassaden.... Original Jag tror man hadde blivit bättre bemött av Israels ambassad som Palestinier, än som svensk i Norge som besöker Sverige ambassad....
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sveriges Ambassad med offentlig transport


Olav Kyrres plass 110 meter
20
30
30N
31
Nobels gate 180 meter
13
Odins gate 220 meter
20
Frogner plass 430 meter
12N
20
Frogner kirke 450 meter
30
30N
31

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sveriges Ambassad.

Oslo turistattraksjoner og historiske bygninger

åpningstider, plassering. Nobelsgate 16 A oslo ambassade kart bykart, satellitt visning. Sveriges Ambassad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sveriges Ambassad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sveriges Ambassad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Villa Otium Villa Otium 250 meter
Gamle Frogner Politistasjon Gamle Frogner Politistasjon 277 meter Ubegripelig lang ventetid for å bestille pass, til tross for timeavtale. Mangler resp...
Thomas Heftyes Plass Thomas Heftyes Plass 289 meter Oversatt av Google Hjemmet vårt er der Original Evimiz orada
Den egyptiske ambassade Den egyptiske ambassade 300 meter Oversatt av Google Veldig raskt og hjelpsomt personale! Personalet er veldig vennlige...
Gamle damer Gamle damer 425 meter
Mann med babyer Mann med babyer 425 meter
Mor leker med barn Mor leker med barn 425 meter
Sinnataggen Sinnataggen 495 meter Min gode venn fra barndommen, nå er det lenge siden jeg har sett sinnataggen LIVE.
Løvenskiolds gate Løvenskiolds gate 727 meter
Visumseksjonen ved Den russiske ambassade Visumseksjonen ved Den russiske ambassade 747 meter Kjempe bra, hyggelige folk!
Frognerparken Frognerparken 774 meter Fantastisk, utrolig flott park med veldig flotte statuer
Mann med babyer Mann med babyer 813 meter
Monolitten Monolitten 958 meter Fantastisk park som må oppleves. Supert sted for barn og voksen.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler