facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sylling Andelslandbruk

Sylling Andelslandbruk

Info

Som andelshaver kjøper man seg en andel av årets avling - rikelig med økologiske grønnsaker! Lærerikt, sosialt, givende.

Historie

Sylling Andelslandbruk er etablert på gården Vestre Sylling i Lier i Buskerud. Andelsgården vår fungerer slik at andelshaverne kjøper seg inn i avlingen ved å betale en fast sum i året, og man forplikter seg for et år av gangen. Betalingen fra andelshaverne skal dekke det det koster å produsere årets avling, og avlingen er felles og deles mellom andelshaverne. Vi har et rikt utvalg frilandsgrønnsaker, noen grønnsaker i drivhus, og i år planter vi jordbær. Tilsammen dyrker vi ca 70 forskjellige sorter i år.

Som andelshaver i Sylling andelslandbruk får man:
- Rikelig med ferske grønnsaker rett fra jordet - ureiste og økologiske!
- Gleden av å være med og planlegge årets sesong, se frø spire, små planter vokse seg store og bære fram mat - som til slutt havner på eget spisebord og med en historie man kjenner. Givende for store og små!
- Et grønnsaksutvalg man ikke finner i de fleste matbutikker.
- Fellesskap med andre med samme interesse. Lett å få tips til gode retter av grønnsakene vi dyrker!
- Kunnskap om jordbruk, dyrking og planter (men man trenger ingen forkunnskaper for å bli med).

Vi ønsker at andelshaverne skal være delaktige både i planlegging og gjennom sesongen, og få gleden av å dyrke fram grønnsaker, i fellesskap med andre. En del av arbeidet gjennom sesongen gjøres derfor på dugnad (trivelig, og med grei arbeidsmengde!), og andelshaverne høster selv grønnsakene på jordet.

Vi driver etter økologiske prinsipper og velprøvde metoder som ivaretar jorda og livet i jorda, samtidig som vi får gode avlinger med liten arbeidsinnsats.

Adresse: Modumveien 65, 3410 Sylling, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 41923843
on.gnillys@kurbdnalsledna
By: Sylling
Rute: Modumveien 65
Postnummer: 3410


Nærliggende lignende selskaper
Solberg Gård Solberg Gård 1 km Solberg Gård driver med økologisk kjøttfeproduksjon som er Debio godkjent og er godkj...
Øvre Skustad Gård Øvre Skustad Gård 4 km Øvre Skustad ligger Øverst i Lier på 400 moh. Her driver vi med produksjon av Storfek...
Søndre Røine Gård Søndre Røine Gård 4 km Fantastiske øko bær og folk. Vi ble godt tatt imot og fikk til og med hilse på lammen...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler