facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for T-SHOP.no

T-SHOP.no

Info

We focus on simple T-shirts with a little twist for men. We have a young perspective and our T-shirts are perfect for casual occasions. Happy shopping!

Adresse:
By: Oslo



relaterte søk: Body Shop Oslo, Body Shop Norge, Body Shop produkter, Body Shop Dusjsåpe, Body Shop Gavesett, The Body Shop UK, Body Shop Body Butter, Body Shop Bergen
Anmeldelser
Ikke for deg med kunnskap om te. Stedet er mer en "gimmick" enn et faktisk te-hus. Lite kunnskap om råvaren, ingen mulighet til å lukte på utvalget og lite hyggelig service når de blir utfordret på deres viten.
Kjempegod afternoontea meny med sprudlende ved siden av, veldig gode scones og lemoncurd, men alt smakte bra.
Ja, det er Corona tider, men det går ann å oppføre seg hyggelig overfor kundene sine. Demonstrere at man står feil i butikken mens man ser på utvalget. Uprofesjonelt
Særdeles hyggelig sted for afternoon tea. Teutvalget er enormt! Anbefaler bordbestilling.
A. C. Perchs er et ypperlig sted i Oslo for afternoon tea eller om alt du trenger er en kopp te. De har et fantastisk utvalg med te som seg hør og bør og gir deg en veldig bra opplevelse. De har også en veldig bra afternoon tea, både med og uten sprudle, selv om sconesene føles mer frityrstekte enn bakt i ovnen.
Vi var så heldige å bli invitert til barnedåp på Perche’s med afternoon tea og full pakke. Det var utsøkt te, sandwiches, scones og kaker. Flotte omgivelser og meget profesjonell og ikke minst hyggelig betjening. Vi kommer garantert tilbake.
Deilig omgivelse og dyktige bemanning.
Kjekk butikk med mye godt
Oslos hyggeligste butikk. Er ofte innom for å kjøpe te til kombucha. De ansatte gjør en super servicejobb og et veldig hyggelig lokale. Gleder meg til å dra dit hver gang!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon T-SHOP.no.

Oslo klær

åpningstider, plassering. T-SHOP.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på T-SHOP.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om T-SHOP.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler