facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mastersport.no

Mastersport.no

Info

Velkommen til Mastersport! Vi spesialiserer oss på ski og tennis. Vi har kjente merker som Swix og Madshus og selger alt av tennisutstyr.



"Mastersport tilbyr et bredt utvalg av det nyeste og beste innenfor racketsport. Vi har det meste innen tennis, squash, padel, badminton for stor og liten og fører også det italienske sykkelmerket Wilier. Om vinteren selger og prepper vi ski i vårt lokale på Nordstrand, Oslo. Du finner oss på nett og i butikk hvor vi fører kjente merker som Wilson, Babolat, Head, Prince, Yonex, tretorn, adidas og masse mer. Vi spesialiserer oss på å kunne tilby deg god service og ekspertise så du kan bli enda bedre i din sport. Velkommen til nettbutikken eller vår fysiske butikk i Raschsvei 38, 1153!"
Adresse: Raschsvei 38 1153 Oslo, Oslo, Norway
Telefonnummer: 90221363
By: Oslo
Rute: Raschsvei 38 1153 Oslo


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Tennis butikk Oslo, Racketspesialisten, Tennisracket tilbud, Tennisbutikken Oslo Tennisarena, Strenge badminton racket Oslo, Padel racket tilbud
Anmeldelser
Meget god service, og rask ekspedisjon. Svarer hurtig på henvendelser, og hadde det beste tilbudet på squashutstyr av nettbutikkene jeg besøkte. Takk til Christian, som var meget serviceinnstilt og imøtekommende da det var tekniske utfordringer med nettsiden. Anbefales.
Veldig fornøyd..hadde det beste tilbudet i Norge på badminton racketer. Takk til Luis som var meget serviceinnstilt . Anbefales til alle venner
Betjeningen er hyggelige, imøtekommende. De har flere demo-varer man kan teste før kjøp, og som et resultat ble jeg veldig fornøyd!
Veldig godt utvalg og kunnskapsrikt personale!
Oversatt av Google Hyggelig og god service Original Friendly and good service
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mastersport.no med offentlig transport


Karlsrud T 100 meter
4N
Karlsrud 110 meter
4E
74
Karlsrud 110 meter
1
4
Skogholtveien 420 meter
74

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mastersport.no.

Oslo detaljhandel

åpningstider, plassering. Raschsvei 38 1153 Oslo oslo sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Mastersport.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mastersport.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mastersport.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler