facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tapas Bar auf der Fantasy

Adresse: , Oslo , NO
By: Oslo



relaterte søk: Silvester color line
Anmeldelser
Beste tapasbaren i byen, maten kjøkken og servering topp,flott beliggenhet Anbefalles
Helt ordinær tapas, etter min mening. Gikk for den store sammensatte menyen. Gode blåskjell, men trakk ned for dadler med bacon, smakløse stekte grønnsaker, kjedelig brød. Det finnes bedre og rimeligere steder som tilbyr autentisk tapas.
Flott lokasjon, god service og veldig god mat. Bestill gjerne bord i forkant, for her var det mye pågang. Godt fornøyd, og kommer gjerne igjen!
Nydelig mat og god service!
Vil virkelig anbefale Escalon! Vi var her en kveld og spiste en chefs meny, og vi fikk mange gode smaksopplevelser gjennom hele måltidet. Det ble servert god vin til de forskjellige rettene. Vi startet med et godt glass musserende, så ble det hvitvin til velsmakende forretter. Deretter en flaske meget flott rødvin fra Rioja, Baron del Rey, sietes vinas reserva, spennende og herlig vin til kjøttrettene. Escalon har en veldig hyggelig og behagelig atmosfære med smilende og trivelige servitører. De forskjellige rettene kom i passe tempo og vi avsluttet hele måltidet med en helt fantastisk lavacake, perfekt stekt med flytende kjerne av deilig sjokolade. Vi synes vi fikk god valuta for pengene og vi gleder oss allerede til neste besøk, og til å ta med venner og familie til vårt nye favorittsted i Oslo!
Var her med ei venninne, og vi satt ute på et koselig bord. Etter at vi hadde bestilt mat og drikke satte det seg et 8-manns bord ved siden av oss, som fikk maten lenge før oss. Vi ventet i 1 time på maten, og når vi spurte etter den fikk vi kun svar at det var på vei. Etter 10-15 minutter til spurte vi igjen, og da svarte servitøren vår «hadde dere bestilt mat?», så den var tydeligvis ikke på vei. En annen servitør kom å beklagde seg, og sa vi skulle få avslag og dessert. Når vi fikk maten sa servitøren at hun skulle hente tallerkner og bestikk til oss, som også tok ytterligere 10 minutter før vi valgte å selv gå inn for å hente, da vi kun ble sittende å stirre på maten som lå på bordet. Etter maten skulle vi bestille dessert og litt mer vann. Desserten tok ca. 20 minutter, og vannet fikk vi aldri. Vi valgte å gå til bardisken for å spørre om regningen, da vi ikke hadde mer tålmodighet til å vente til vi fikk tak i en av servitørene. På regningen sto det at vi hadde fått 152 kr i avslag, og det var kun en av dessertene som var gratis. Hadde de formidlet dette da vi bestilte hadde vi ikke bestilt to stk, men heller delt en.. Vi fikk den andre desserten gratis til slutt, selv om servitøren selv mente at det ikke var så ille, og at vi tross alt hadde fått en dessert og avslag på 152 kr. Jobber selv som servitør og er fult klar over at det kan være travelt, og spesielt om det er underbemannet. Men at absolutt ingen av servitørene prøvde å gjøre ting bedre, og fortsatte å glemme bestillingene våre ble jeg svært skuffet over. Det er ikke hyggelig å dra på en restaurant der en føler seg oversett og til bry for de som jobber der. Kommer dessverre ikke til å komme tilbake hit, men håper dere tar vår erfaring til dere for å yte bedre service til de neste gjestene!
Meget god tapas! Vi hadde serano skinke, mini burger, patatas bravas, scampi i chili og hvitløk, kjøttboller, kamskjell. Alt var meget godt. Vil gjerne legge til at patatas bravas smakte curry, noe man gjerne ikke bruker i spansk mat. Var litt kluss med bordbestilling, vi kom til angitt tid men bordet var ikke klart. Vi ble derfor sittende på ett annet bord, ikke noe stort problem. Men forventer at dersom man bestiller bord til ett angitt klokkeslett så er det klart til man kommer.
Skulle bare innom for et glass vin, men endte opp med å spise noen tapasretter også. God mat og hyggelig betjening. Fin plassering rett ved vannet. Trakk ned litt at det var veldig høy musikk fra Skur 13, som hørtes godt i restauranten.
Veldig god tapas og vi ble anbefalt en veldig god vin. Mye mat i hver rett så perfekt til å dele. Popcorn pork må prøves! Hyggelig atmosfære i spanske omgivelser på Tjuvholmen.
Hyggelig sted med kul stemning! God mat og hyggelig betjening. Er kanskje ikke det billigste stedet, så egner seg kanskje til da man skal unne seg og venne-/familiegjengen noe ekstra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tapas Bar auf der Fantasy.

Oslo tapas/småretter

åpningstider, plassering. Tapas Bar auf der Fantasy adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tapas Bar auf der Fantasy. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tapas Bar auf der Fantasy med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Latter på Aker Brygge Latter på Aker Brygge 1 km Flott plass med mye god humor. Har ikke spist der, men de har plenty med drikke- som ...
Kafé Arkadia Kafé Arkadia 1 km Å nekte å severe øl til gråhårete pensjonister pga. ikke med legetimasjon blir bare f...
Kino Victoria Kino Victoria 1 km Nydelig vestibyle med stoler og bord i små grupper. Helt uvant med bar på/I forkant a...
John's Bar John's Bar 2 km De inviterte alle 18+ hele uka ut til januar. Jeg og vennene mine valgte å gå fredag ...
Sentralen Sentralen 2 km Glimrende service, stort lokale. God plass til barnevogn. Dette gjelder kaféen, men n...
Rust Rust 2 km Kjempegod mat og hyggelig beliggenhet i en rolig, dog sentral bakgate i Oslo's flotte...
La Sangria La Sangria 2 km Veldig hyggelig, uformell liten restaurant, får en følelse av å være på hyggelig byd...
Bar la Taperia Bar la Taperia 2 km Veldig varierende tapas. Noen retter var helt topp og andre helt uinspirerte.
Pincho Nation Pincho Nation 2 km Tapas fra hele verden laget av gode råvarer, krydret med en dæsj sirkus og spisset me...
Café Billabong Café Billabong 2 km Etter en behandling så måtte man ha litt mat i magen og denne flotte plassen ble tilf...
Tukthuset Tukthuset 2 km Det er en helt perfekt sted til å komme sammen med små barn. Jeg skulle ønske noe sån...
Atelier Asian Tapas Atelier Asian Tapas 3 km Kjempe god mat!
Champagneria Bodega Champagneria Bodega 3 km Fantastisk service og nydelig mat! Fransk-, norsk-, og engelsktalende personale. Topp...
Smelteverket Smelteverket 3 km Var på julebord her lørdag med jobben…aldri mer! Maten som ble servert var helt krise...
Glød Glød 3 km Herlig plass med dyktige folk, godt ølutvalg, godt cocktail game, uteservering til va...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler