facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telipol

Telipol

Info

Vi er en av de få selvstendige, landsdekkende leverandørene av teletjenester i Norge. Vårt mål er å bli landets enkleste teleselskap å forholde seg til!

Historie

Telipol har som utfordrer i bransjen allerede oppnådd anerkjennelse for god kundeservice og effektive leveranser. Vi har en ambisjon om å være det enkleste og tryggeste alternativet innen telekommunikasjon i Norge. Dette skal oppnås gjennom markedets beste kundestøtte, god informasjon om løsninger og priser samt rask leveranse.

Gjennom en offensiv strategi både for vekst i egen kundemasse, oppkjøp og overtakelser, er Telipol i kraftig vekst og begynte i 2006 for alvor å bli en betydelig aktør. Organisasjonen er strukturert for effektiv drift og vekst, og Telipol blir et selskap i front av telemarkedet i tiden som kommer.

Telipol tar mål av seg å bli landets enkleste teleselskap å forholde seg til.

For deg betyr det at det skal være enkelt å bli kunde – og være kunde av oss. For deg betyr det at du enkelt skal kunne komme i kontakt og at du alltid skal bli hørt. For oss betyr det at vi vil lytte til deg og dine behov, samt løse disse på en rask og effektiv måte.

Adresse: Oluf Onsums vei 9, 0680 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21555770
By: Oslo
Rute: Oluf Onsums vei 9
Postnummer: 0680


åpningstider

Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Telipol Fjordkraft, Telipol erfaringer, Hudya Mobil, Fjordkraft Mobil, Skymobil, Hudya Min side, Telia
Anmeldelser
Jeg har vært kunde i omtrent 3 år, og jeg er veldig fornøyd med dem. Jeg forstår ikke de andre klager. Hver gang jeg hadde et spørsmål eller et problem, spurte jeg dem pent, og jeg fikk alltid hjelp. Og jeg har full kontroll over dataanvendelsen min: Jeg har aktivert innstillingen for å redusere datahastigheten når jeg når min 100% databruk, så jeg ikke har overraskelser. Og hvis jeg må betale en måned for ekstra data, ja, det kan være dyrt, men jeg har spart mye penger alle de andre månedene, så det er fortsatt veldig billig hvis man justerer bruken sin til datakontrakten man signerte for.
Kjøpt opp av et svensk firma, alt ble dyrere, alle regler ble fikk oppstramming og det er nå et ubrukelig firma. Har ikke kundeservice etter kl 15, noe man MÅ ha når de sperrer simkort over en lav sko! I tillegg drives det på grensa til svindel på regnskapet sia.
Har ventet på sim-kortet jeg betalte for og vært utilgjengelig i flere uker nå. Kundeservice svarer hverken på epost eller telefon. Anbefaler ikke!
ABSOLUTT STYR UNNA!!!TYVERI !!!!Merkelige fakturer der Du betaler f.eks. i mai allerede for juli.Når Du skal bytte leverandør så blir det ,,fakturakaos,,slik Du vet INGENTING!Jeg hadde ca 130 kr til gode men De på en merkelig måte beregnet,at jeg har kun ca 73 kr til gode,men alikevel betalte De ikke tilbake!!!DET ER BARE TULL!Det er ikke billig å være med Dem!!!!!!
Telipol er det beste abonnementet jeg har hatt noen gang! kjempe bra priser og veldig hyggelig kundeservice. jeg har aldri hatt noe problemer med overraskende regninger pga. overforbruk. Jeg er rett og slett superfornøyd. Har allerede anbefalt det til familie og kjente.
Fantastisk kundeservice, får både sms og epost når fakturaen blir sendt, deretter får jeg en varsel på nytt om at faktura skal betales etter noen dager.
Elendig selskap rett og slett. Overfakturerer, gir lite varsel om faktura, sender faktura til feil adresse. Måler data ulikt fra mobilens egen måler. Styr unna!
Det enkle er ofte det beste. Alltid best pris, grei service. Har hatt Telipol i 5 år med 3-4 abonnement, har vurdert andre en gang i året, men ikke funnet noen bedre
Veldig bra mobilselskap, signaler tilnærmet overalt bare synd at de solgte seg selv til Hudya.
Skyhøye fakturaer uten noe som helst oversikt og elendig kundeservice. #svindel
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Telipol.

Oslo telekommunikasjonsbedrift

åpningstider, plassering. Oluf Onsums vei 9 oslo telemarketing kart bykart, satellitt visning. Telipol adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Telipol. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Telipol med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Talkmore Talkmore 2 km Sier at de har like god dekning som telenor. Nytter jo ikke å snakke i telefonen hvis...
Mobility Mobility 2 km Bestille iphone via bedriften 4.11.22 jeg har purret opp leveringsdato for den flere ...
MyCall MyCall 3 km Jeg ble dårlig behandlet i Mycall Shop Avd. Brugata. De to damene som betjente meg, d...
Phonerepair.no Phonerepair.no 4 km Phonerepair.no reparerer din iPhone på 30 minutter og gir deg 2 års garanti på arbeid...
Best på Salg A S Best på Salg A S 4 km Jeg vil anbefale alle der ute som googler Best på Salg det aller varmeste. Jeg tok en...
Dipper.no Dipper.no 4 km Bra utvalg, har alltid funnet her det jeg ville ha. Hvis de ikke har det du vil ha i ...
Fibertek Fibertek 4 km Er det feilen på utstyr-produktet eller montør ? Kontakt Oss
Relacom Norge Relacom Norge 4 km Ingen dukker opp. Sier at montøren har ringt på forhånd, noe han aldri har gjort hell...
Ekstern Partner As Ekstern Partner As 4 km Ekstern Partner er spesialister innen telemarketing, D2D og rekruttering.
Central Sales Central Sales 4 km Hadde et spørsmål å stakk innom og ble møtt av blide fjes, kaffe og folk med bred kom...
Aak-Itv Systems Aak-Itv Systems 6 km Jeg er fornøyd med arbeidet som er gjort. Arbeid utført raskt og til en god pris. Jeg...
Blix Solutions Blix Solutions 6 km Disse kan nettverk og datasenter!
Indonor Indonor 6 km Oversatt av Google Veldig hyggelig selskap, høykompetente folk og utrolig gode produk...
Datamatik as Datamatik as 6 km Programming of scada systems using Motorola equipment. Oversatt av Google Programmer...
Emcom as Emcom as 6 km Hyggelige mennesker. Enkelt å handle.
OneCall OneCall 6 km Kan ikke huske forrige gang jeg gikk en dag uten at 4g/5gen sluttet å virke. Er ikke ...
Telia Norge Telia Norge 6 km Mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting. Vi svarer deg her alle hverdager 08-20 og ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler